Mari pilih tilam untuk baby

Salam sejahtera...korang wat apa tu? aja baru lepas beli makanan untuk lunch....waaaa..xbestnye...selasa depan mungkin last beli belah makanan tgh hari semurah RM3..lepas ni nak kene belanja RM5 ke atas..erhhh..bos...xpayah pindah ofis boleh? :D

yeay...dah hari khamis...ngengenge..~

OK..jom usha set tilam untuk baby nak? Aja masih dalam peringkat survey2 tapi kan..aja rasa harga dan lokasi nak beli pon kena berbaloi...so...aja macam berkenan la nak beli dengan akak ni...

Owner die adalah Kak Dina...aja bagi link FB die terus kalau ada yang berminat nak tengok2..

sebab? orang kampung aja jek...so xpayah la nak beli online..dah cakap dengan owner dia nant bulan depan aja datang butik dia and ambil sendiri..suppose murahla sikit..kan2?hehee

harga? okey la...amik set kekabu memang mahal sikit compare dengan yang biasa...biarla mahal sikit asalkan babyku selesa..jangan nanti MA yang lebih2 baring atas tilam baby sudah..huhuhu..xsilap aja range harga dalam RM100-300...so, nanti nak beli tinggal tengok poket bape ade? then, grab je mana suke.hihihi

nak tengok design2 die?

nak set full camni ke..







ha..pilih2..hehehe...aja pon xtau lagi nak beli yang mana..tapi those 3 images adalah antara set yang aja minat dan affordable la...phewww~

*ni iklan tak berbayar yek...aja pon xbeli lagi...cuma nak bgtau dah decide beli kat mana.hihi


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 orang doakan kesejahteraan aja..:

azizah :) said...

jijah geram tengok barang2 baby expecially tilam kekabu kat fb.. nak beli sgt.. tp mak dah buatkan tilam,bantal makanya terpaksa di lupakan jer..huhuhu lgpon baby pakai kejap jer.. nanti dah besar xpakai dah tilam tu..hehe

::Aja:: said...

geram kan? aiyaaaa...aja sume siapkan sndiri..dats y kene survey sume bnda...untungla mak jijah buatkan..kite xde mak..sob3..kalo mak ade lg confem die jahitkan sndiri sumenye..