Post nak buang habuk2.hehe

Assalamualaikum....

Selamat pagi semua...wah..lamanya xupdate blog ni...bukak apa tah lagi? minggu lepas n last 2 days aja busy bangettt...dengan exhibition and meeting..weekend pon xdapat rehat..so online FB tru hp je la..naseb ada hp..nak update blog tunggu masa sesuai..haaaa....ni la masanya!hehehe

last week aja involve MIHAS..(Malaysian International Halal Showcase) kat KLCC..sampai sabtu..mak buyong ni tak pernah pegi event tyme pregnant ni so, agak mencabar la Kapar-KL hari2...gile jem!kol 7.30 cam tu aja dah siap2 n pegi , balik kol 9 lebih baru sampai umah.. MA? memang terabai laaa.sedangkan baby pon terabai.huhu..makan ubat dah xpunctual dah..ikut dan je makan sebab bz sgt..aja je person-in-charge brand tu byangkan je la first day aja angkat kotak2 tu.naseb baik baby xwat masalah...huhu..tp efeknya? aja sakit tulang belakang sampai sekarang..owh..termasuk tulang pinggul..sebab duduk xsdap..kerusi keras..

Ahad yang aja harapkan dapat tido sampai tengah hari  n lepas tu br kemas2 umah yg terabai seminggu, hanya tinggal angan2..kol 11 pagi FIL dah call suh dtg umah..adooi..act MA je yg disuruh..tp MA paksa aja pegi jugak..kang FIL marh xtau..aja dgn badan yg sgt2 letih (balik kol 11.30 mlm sabtu tuhh) pon masih golek2 kepenatan..dgn umah terabai..baju kotor terabai...gagahkan la jugak g umah PIL..huhuhu...sampai hari ni rasanya aja tak dapat tidur yg berkualiti lagi sebab badan kepenatan..Kat umah PIL bukan tlg diorang..aja bawak laptop aja pastu wat keje opis.kekeke..

skang ni..hampir setiap malam asyik kena simpul biawak...MA la tukang urut n betulkan urat.hehe..naseb la sayang..wife kamu bz + penat..i promise lepas ni xculas makan suplemen n ubat dah...nak betulkan tyme makan semua..fuhh

esok bakal berMC..alalala tokkk..nak cek up BSP..biasala..mummy GDM...asyik xlepas je bacaan gula..so kena kla ulang n ulang...xpe syg..ade 15 minggu je lagi..erkkk..15 minggu? cptnye masa berlalu...huhu..

barang baby sume xprepare lagi.hha..xpela.sayang..bukan mummy n daddy x excited..mummy n daddy kekurangan fulus sikit ni..bulan ni byk sgt pakai duet byr itu ni...plus daddy tgh smpan duet untuk muka beli rumah besar..nnt baby leh dapat bilik besar..nak tak...nak tak? bulan depan mummy start cari barang kamu ye sayang....muah3....25 weeks in my tummy..skang he/she makin nakal..tendang dh xkire waktu..tp waktu malam adalah waktu tido die..Alhamdulillah..pndai baby cari tyme utk tido.kekekkee

OK.Dah abes  merepek..daaaaa..:D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: