Wordless Wednesday

Hai korang!

Saya nak buat sesi luahan perasaan..bukan marah suami atau famili atau kawan2 ya!

Saya nak berhenti kerja..boleh x? saya tau saya xmahir sgt..memang la...1 year dalam bidang marketing...background saya adalah sains.. pemakanan dan kesihatan komuniti.. saya memang tak suke!!!!arghh..bagi saya, saya boleh belajar..saya xde masalah nak belajar benda baru tp if without guidance..sumer saya kene buat sendiri..mcam mana saya nak belajar???heyy..orang studi pon ade cikgu/lecturer tau...ni yang saya marah ni...huk3....sumer nak push saya..sales nak push2..eh...sabar ta boleh ke? ingat saya keje dapat komisyen banyak2 macam korang ke sampai leh pakai audi..mini cooper. ai pakai saga je tawwwww...

saya xmau keje..tolong2..bagi la duet segedebuk depan mata i ni...biar saya jadi surirumah jek...jaga baby...kan baby kan? lagi 3 bulan utk bertahan..after that? blahhhhhh....


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 orang doakan kesejahteraan aja..:

azizah :) said...

sayanglah yunk benti kejer.. bukan senang nak dpt keje sekarang ni.. tapi kalau aja dah pikir baik2,masak2..suami pon setuju terima lah.. banyak juga pahala jadi surirumahtangga ni..

::Aja:: said...

@JIJAH: bukan utk selama-lamanya...aja mash mencari yg serasi di jiwa..act smpai xtau ape yg kite nak..huhu..nak jd nutritionist kat MOH..tp belom rezeki..iv last yr pon xlps lg.

Mrs Velentine said...

follow sini..kalau aja rasatak sesuai dgn keja skg dan hubby boleh tampung perbelanjaan keluarga ada baiknya juga jadi housewife boleh tumpukan perhatian kat anak..ni pandangan MV jer...Salam kenal..follow kamu balik

::Aja:: said...

Hi MV..:D

tula..bile ntah nak rasa sesuai dgn kerja..macam salh pilih bdang pona de gak..tp xde la salah sgt..sbb ape yg aja bljr, aja apply utk diri aja, upcoming baby n famili.hehe