Alhamdulillah..

salam!


yippie!!!lamenye xupdate blog..berukband aja MA pinjam..die tgh semangat nak carik kerja..tp internet takde..xperla..pinjam kejap je ye MA..pulang balik..huhu..
Hari ni ade 2 berita..gembira ke tak tak tahu la...

1. Aja menang Online Contest!!!!wuhuuuuu..Grand Prize lagi.hik3..kalau sape2 yang blur and confuse contest ape, klik kat sini ..>_<


Aja menang hadiah berupa tajaan pakej honeymoon ke mana? xtahu lagi..tunggu penyampaian hadiahnya Ahad ni ya..MA yang beria2 dan bersungguh-sungguh..actually aja lebih berminat kepada hadiah no 2 & no 3..ley save budget majlis kawen.kikiki.teruk betul aja kan *mengaku*

2. Aja dah hantar surat resign kat my boss.uhuk3..cam sedih & nak nanges bila cakap nak resign.masa hulur surat tu my boss dah pandang lain macam.dia suruh aja pikir dulu tapi tak pela..aja memang nak kahwin dan perlukan banyak duet tapi aja x aman kerja tempat sekarang..terikat dengan kerenah2 seseorang..hati asyik bengang je sebab adhoc keje weekend..tak free langsung..grrr.

So, 1 Feb aja akan lapor diri ke syarikat baru..sebagai Eksekutif Produk.InsyaAllah..punya banyak masa terluang di hari minggu..*tu yg penting*..bukan aja tak boleh kerja weekend, tapi sejak2 dekat2 nak kawen ni, biarlah aja cari kerja yang memudahkan aja bahagikan masa dengan famili,  FPIL and incik MA..5 bulan tu xlama..kalo kire-kire tinggal 4 bulan lebih je lagi..OMG!!!

Wish me luck for new job, new environment, new attitude, new spirits and perhaps I can build the r/ship with other staffs faster..

#Februari memang bulan bertuah untk aja..>_<

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 orang doakan kesejahteraan aja..:

sarahhernyzar said...

tahniah dear. hehe. happy preps~!! :)

Cik Zimie said...

syukur alhamdulillah.2,2 berita gembira.happy 4 u aja!!!

baru perasan wedding kite dkt2 rupenye heee. zimie 156days :p

dhiera said...

dah banyak kali cakap kat aja congratz. kali ni nak cakap aja!!! belanje~

ilaSham said...

TAHNIAH AWAKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!selamat maju jaya dalam karier awak nanti ~.~

::Aja:: said...

@sarah: yeayy..thanx dear
@@zimie..yeke? wow..xpew2.nant leh prepare same2..actually aja xwat apa2 lagi..mcmc sgt menggelabah bila tau ade lagi 144 hr je..aduhhh

@dhira: haippp.nakal ni.hehe.jom ujung bln.now duet bonus dh kering.lalala

@ila: yeay...congratz to u too,.dapat jumpe awk semalam kan.kikiki..tengs dear