:Progress in action :


Salam semua!


haaa.pagi2 aja dah online nak update blog sebab hari ni aja bercuti!hari ni hari apa? Isnin la...xtipu..aja cuti hari ni.hehehe..sukenye..jgn jeles ye cik dhiera...:D

semalam baru aja bercuti jadi aja banyak keluar je semalam dengan incik tunang..penat jugakla...ambil dia kat rumah dan terus ke Maju Junction.belek2 promosi apa yg ada kat sana plus ambil hadiah Honeymoon.heheh..we got a package 3 days 2 night in Pangkor Island.goshhhhh..mau snorkelling.yeyeyeye..hehe..InsyaAllah..kami akan susun jadual benar2 lepas kahwin sebab after wedding sebulan tu dah puasa & raya.ntah bile nak pergi plus cuti bukan byk sgt kan..nak kene simpan utk raya jugak.huhu

lepas tu kami round2 SOGO n makan jap la..adehhh.sedapnye prosperity chicken McD..mampus..nak diet lagi ni.then kami window shopping aje..tgk perfume n bags..ada la barang yg MA dah target so, next  tyme datang dah bawa terus duet.mudah..

Dah tu kami ke Cheras kejap..g jumpe my BFF, Ili..she is pregnant tp perot die kecik je lg..br 2 bulan..xkan la besr lak kan..xsbr nak men2 ngan perot ili.hahaha..borak2 kat rumah die smpai maghrib la jugak..

lepas tu rushing to DIGITAL MALL, PJ..wowww...ramai gila umat..dan yes..aja rambang mata.hehe..setiap floor memang ada provide ATM machine, so sapa2 nak datang survey2 barang, adalah digalakkan.hehe..tempatnya berdekatan dengan Jaya 33 Mall, PJ..Aja dapat la beli barang yg menjadi idaman aja ..lega! 1 barang sudah disenarai hitam kan..eh3.bukan black list..sudh dibeli..heeee~

So, hari ni aja akan berjalan lagi..menyelesaikan apa2 yg boleh sebab bukan senang nak cuti hari biasa. hari ni ke bank utk uruskan duet2 kami.hahaha
lepas tu ke butik perkahwinan uruskan utk majlis sebelah MA..sebelah aja pon tak settle lagi..dah sibuk uruskan belah MA.uhuhuhu...tak tahu nak wat decision..n tak tahu nak pilih butik mana..boleh tak wat butik yg sama dgn MA..plus cuma baju n MUA jew..:(

then, jumpe kawan dira.hahhaa.nak survey n mgkin terus tempah kad dgn die..lagi senang sebab kenal..hope dapat the best price n promo2 yg bagus2 ye encik ezriq..

OK..tu je setakat ni progress utk 2 hari ni..>_<

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 orang doakan kesejahteraan aja..:

picairin said...

g Maju Junction, Sogo n makan prosperity juga smlm! hehe

dhiera said...

eiii.... gade tambah gedik!!
eh, ili tak cakap pun yg die dah preggy! grrr
best ye~ dapat anak buah. hehe

cane yg meting arini?

::Aja:: said...

@picairin: eh..yeke???hehe..tmpt yg sma!:)..nmpak aja x.lalalla.dpt verangan nek plamin ngan tung wooo

@dhiera..opsss.adakah aja telah pecah rahsia?alaaa.sori ili!:(
meetg? xberhasil.haha