THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY

Salam semuanya..

Ha..ni aja nak merajinkan diri masuk contest lagi.kekekeke~
Aja di tag oleh Cik Dhiera yang sememangnya lebih rajin dari aja nihhh...*clap2*

Apa ni ? The Ladies Photographer bermurah hati nak beri GA kepada kite semua..warga2 blogger yang comel kiut miut ni la..

Ni Banner mereka yg sangat comel..


Pinkish gitu..baru betul2 ladies..>_<

Syarat penyertaan sangatla mudah:

  1. Buat entry bertajuk THE LADIES PHOTOGRAPHER GIVEAWAY
  2.  Letakkan banner The Ladies Photographer di bawah dan link kan ke entry ini... (dah)
  3. Like Fan Page TLP di facebook  http://www.facebook.com/theladiesphotographer dan kepada yg tiada FB, boleh jadi follower di belog beliau yek..:D  (dah)
  4. Like Fan Page Danita Maternity Store http://www.facebook.com/Danitamaternitystore (dah)
  5. Tag 5 org kawan blogger (lebih ke kurang pun leh:P) (odw..emmm.dah jugak)
  6.  Letak link entry anda di entry beliau..(dah)
  7. Tarikh tutup penyertaan ialah pada 31 January 2012 (dah)
OK la..saya nak tunaikan 1 syarat wajib dari organizer...ok..nak tag siapa yek? 5 orang kan?


eh3..dah la..ok...semoga maju jaya Aja...Basyahhhh!!!>_<

Maklumat lanjut boleh la tengok2 kat blog beliau ye..klik SINI LA...

#Nak menang Photobook..boleh print gambar tunang dulu yg terpendam sekian lama dalam PC jek.hahhaa

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 orang doakan kesejahteraan aja..:

dhiera said...

hehehehe... good luck jaja!
eh, photobook pun tgh ada promo skang. xnak grab?