Risau!

Salam

Saya risau!sangat2..sebab saya rasa saya dah comel cam dulu..saya dah bammm bammm.waaaa.sedihnya..dulu OK lagi.now?KO..aduhhh..4 bulan lagi before kahwin..xmau la bam bam sgt.uhuk3...

aktiviti harian: park kete atas bukit..jauh woo jalan kaki.pastu park kete kat seberang jalan (nak elak byr tiket parkg.hehe)..naek jejantas..turun..jalan2 dan jalan.

pastu sampai opis naek tangga sampai tgkat 4 (opis xde lif)..haaaa.nape lak makin gemok.?aduhhhh.confuse dah..makan malam?sangat2 la jarang di ambil lagi2 bila kat umah sewa.kalo balik umah MA n umah sendiri, paham2 je la.tapi masih terkawal..huk3

Penat je belajar nutrition 4 tahun tapi xdapat nak aplikasi..ehhh..saya aplikasikan la..cuma xboleh nak buang langsung fast food tu..sebulan mesti nak jugak even sekali..

HELP ME!!!!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 orang doakan kesejahteraan aja..:

airuni said...

sbulan skali konon.belah lah.. aku send email design belah dalam.k

shafika fieka said...

aja same la lg 4 bulan, selera mkn saya makin tinggi..ari tue dh berniat xmau sentuh lagsung fast food start bln 12 last year, tp xlh..mesti gak nk makan...aduh

::Aja:: said...

@airuni..betul la sebulan sekali.ngek...grrrr.ko je yg mngajak jadi berlebih2.haha

@shafika: aja berhajat begitu la..no fast food within dis 4 months..nasi? mencuba utk tak sentuh.uhuk3