Tuesday blues

Salam.

hai semua...im blogging from my ofis now..nape ntah tiba-tiba boleh.hahaha..*amikkesempatan*

aja ngantuk dan penat sangat hari ni g keje..after 2 days cuti n bersiar2 mencari apa yg perlu untuk kahwin, hari ni aja kerja balik...ngantuk sgt2 plus sakit belakang badan.aduhhh..:(

xde apa nak update sebenarnya..

tapi semalam ada pergi jumpa n survey kad n butikk..
result untuk kad kurang memuaskan.huhu.bukan aja kata kad tu x cantek or murah..tapi budget kami perlukan yg lebih murah daripada tu..nak kad 20cen je boley x?hehhe..masih sempat lagi nak mencari kan.insyaAllah..cuba selesaikan sebelom bz dgn kerja baru

pasal butik pengantin, hampa sebenarnya tapi xde la sgt2 sbb macam ni..pakej die ok.murah..if buat bj baru pon tambah rm350 je..cuma masalahnya baju lelaki..MA berangan nak pakai kot so aja akan pakai dress.die mmg dh berkenan dgn 1 design untuk aja..die kata color ni cantek n die nak aja pakai macam ni..ok la..ikut je lakan.tp masalah pulak dgn baju lelaki..butik tu tak ada kot putih.huhu..MA kata nak beli je terus.aduyaiii..semangat nye dia..aja try pujuk dia carik2 butik lain sekitar Klang..ada banyak lagi cuma tu la..bdget dia la..

ye..semuanya jadi halangan sebab budget tak besar..susah kan?angan2 besar, duetnya ciput.kui3

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 orang doakan kesejahteraan aja..:

airuni said...

nak kads 20sen meh aku buat print A4 only ! hahaha... xde colour. black & white... hahahha... eh, dtg opis lah. aku xtau nk bg cmne kad.

dhiera said...

cari lagi lagi...
hopefullt zul tidak begitu
kite tag aja : http://dhiera-nak-kahwin.blogspot.com/2012/01/ladies-photographer-giveaway.html

::Aja:: said...

@airuni..ahahaha.boleh kew? nak 1 color je..mungkin silver & white?boleh?wakakaka..ko design kan yek..eh..alaaa.contoh soft copy la..ko curik2 pnjm ke dulu.ko balik umah kan minggu ni?

@dhiera..ye..ak budget kad rege 40cen tp amir kata mahal.aduhh.tp mmg kwn kamu tu xleh bagi hrga smapai 40cen..so kami mengalah la..carik tmpt laen.hehe