::hunting for baju::

Salam..

semalam saya amat2 la penat..sampai2 mabuk2 n incik MA bising2 kata over betul smpai mabuk2...apa ntah yg silap makan semalam.uhuhuhu..:(

Supposely my plan semalam adalah mencari butik untuk majlis saya dan MA..lepas tu jalan2 bersama Dhiera & tunang die sekali..tapi disebabkan IV Dhiera lambat habes and bakal MIL aja beria2 ajak makan tengah hari sama2..maka makan2 la kami di rumah bakal mertuaku..aduhhhh..segan.makan pree+bawak kawan sndiri..adeh3 *_*

lepas tunang dhiera abes keje, diorang pun gerak dulu ke KL..aja n MA proceed ke butik2.de 3 tempat aja buat appoinment tapi jahat gile..aja pegi 1 je..n aja terus book!hahaha..pemalas sungguh manusia bernama Hajar ni.kekekke~

Reason aja terus book?

1. Dekat dgn rumah MA n umah aja juga..senang nak deal
2. Baju die cantek2...omg!
3..Harga? sangat2 la berpatutan...Aja amik utk baju , make up, hiasan makan beradap dan hiasan bilik tidur..complete set without pelamin..sedihhh..*_*

4. Owner die sangat mesra pelanggan..dia byk bg benda free mcm yg kitorg request.saja2 cuba naseb then die OK je.kata die..xpewla..akak berniaga + sedekah sikit2.hehhe..pengantin bajet kata kan?

Ha...maka aja n MA terus book utk kedua2 majlis kami..belah aja dan belah MA...guess what? baju utk Majlis MA lebih vogue dari belah aja sendiri.alahaiii.xpewla...aja hormatkan ayah aja..kang ada yg lari rumah kang pakai vogue2.hihi

so? settle untuk pakej pengantin..Alhamdulillah..kedua2nya settle..lepas ni akan aja plan utk baju nikah kami berdua...di mana nak ditempah ye? n design? blurrr lagi..key..
chiowwwwww~~~~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 orang doakan kesejahteraan aja..:

miss ain said...

best nye kalo dapat butik pengantin macam tue kan aja. Untung bakal pengantin. hehehe. :)

dhiera said...

hahaha...
aja pun sampai umah amer lambat. kehkeh.

taw xpe. aku pun buat macam rumah sendiri pulak kan? hahaha. ala, mak amer tu pengganti mak aja la~

Hunny Kitty said...

good luck n jaga kesehatan!

::Aja:: said...

@miss ain: aah..sgt2 bertuah n puas ht la..bajet pon xbyk sgt pon.hehe

@dhiera: yew..kaw memang..ak pon sgn sbnrnye..mmg buat mcm rumh sndiri dh umah bakal mak mertuaku tu.huhu

@hunny kitty..tengs ya..U too..>_<

Nurul Iman Rosman said...

kompang dipalu, pengantin baru!
hiyarhh! hehe.

btw, selamat berkenalan ;)

::Aja:: said...

@nurul iman: iman kah? hehe..hye..will follow u later..:)

airuni said...

memang baget pon. ngan adik dia kali terpaksa kena handle baget dorg ni..nasib kakak.

::Aja:: said...

@airuni: ahahahha..kecian adikku.haaa.cmne?still xnak menabung dr skang..?kawen byk pakai duet wooo