Bulan ini bulan cinta..luvvv~

Salam...

heyyy..aja xcelebrate Valentine's Day hokeyyyy..dun ever2 think of it!hehehe...bulan ni memang bulan CINTA untuk aja..sebab? bulan ni aja dilahirkan.kekeke

7 february 1987 aja dikeluarkan dr perut mak dengan saiz yg agak over besar (diabetes)..so sgt2 la comel tyme tu ok..so menurun sampai sekarang..huhu..

Februari juga bulan cinta kami...kami bertunang 5hb February 2011..dah genap setahun dah aja & MA bertunang..xsabar nak kawen!!!yewwwwww...suke2..haha

lagi???

12hb February..Anniversary percintaan kami..xde la lama sgt tapi berharap ia akan kekal buat selama-lamanya..sampai ke syurga InsyaAllah..biarlah dia tak romantik sangat.biarlah die pok pek pok pek sama naek ngan aja.biarla die tak bergaya sangat. asalkan die sentiasa menyayangi n mencintai aja SAHAJA buat selama-lamanya.hehe (exclude family la..tu kes laen..:P)

Takut jugak kalo terover gatal n handsome...ramai yg mengusha...yg ada ni pun gatal semacam jugak..alahaaiiii..lelaki2..xpew la..apa-apapun..

even aja suke marah-marah..merajuk..angin tak tentu pasal..cot cet 24 jam sampai awak pekak telinga..makan sampai licin pinggan..hehe..aja cuma cinta kamu MA...love u so much! thanx for the celebration yg combine 2 event together (hampehhh)..x ape...nanti2 saya tuntut hadiah besar2 dari awak ye MA...lalalalala~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 orang doakan kesejahteraan aja..:

BLuRpL3 said...

hehe..samer la kita ye..btw, hepi belated besday jaja. kita pun tunang tarikh sama, besday pn bln ni 17 feb.insyaAllah nikah pn bulan ni.hehe..fantastic feb :D

dhiera said...

hahaha...
kite tahu aja celebrate kat mane.. wekkk~ jom macam kat tempat aja celebrate tu~
next month boleh makan dekat tanjung harapan! sebab kite dah duduk shah alam. wink wink

::Aja:: said...

@Dhiera: wekkkk.baek..next month ye..make sure we celeberate ur 1st gaji kat kapar.lalala

@blurpl3
: yeke....happpy besday in advance yayang!.hehehe.naseb aja xkawen bulan 2 jugak..xmo la..nanti dapat adiah 1 je..cam skang ni.uhuk3...