: my dream shoes :

Salam..

sebenarnya aja tak ada la berangan-angan sangat tentang kasut pada hari perkahwinan aja..cuma....aja inginkan kasut yg berwarna silver..kalau boleh yg ada blink2 so meletup youuuu..

adalah hari tu survey2 kat shopping mall.biasa la perempuan.masuk bahagian kasut n beg..semua nak dicuba..belinye idak...so tertarik la dengan sepasang kasut ni...brand?? xingat..biasa2 jew kow..malas aja nak tempah2 bagai.beli yg dah siap lagi senang..aja kan PEMALAS!
haha..

So, berbalik kepada kasut tu, harga die dalam lingkungan 80-100...xberapa ingat sangat..and I want it so much!!!rasa nak lompat2 jew bile pakai n tgk kat cermin kan..rasa macam princess.ahak2..pening tunang aja tgk perangai tak senonoh ni..ketinggian kasut rasanya 3 inci ntah..xcek menyeluruh sangat..nant la aja dtg balik kedai tu..hope it still there..n the price lower down again*kedekut!*

design yg aja nak simple..xyah bunga or riben ke batu ke..just nakkan kasut bertutup..bukan ape..buruk le jari i ni nyahhhh..so just bagi die blink2...then taraaaa.....presenting my konon2 dream shoes




ehhh..ehhh..jap! yang ni pun ok jugak..:)



hahahaa..ni last choice if kasut bertutup yg ada tinggi sangat..cari yang terbukak2 sikit..cenggini...still silver n blink2..



which one you als prefer???

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 orang doakan kesejahteraan aja..:

dhiera said...

kite suka yg last~ hehehe

Cik Fifi said...

Aja smlm fifi g IOI Puchong. Pastu nampak kasut yang leboh kurang macam 1st pic tu..Harga after discount RM28. Fifi ingat nk beli yg gold. Tapi macam nak silver gak!hahaha tamak...

::Aja:: said...

@ dhiera: aja pon suka gak..tapi kakak advice suro tutop full kaki.haha

@fifi! are u sure my dear? kedai ape ye?jeng.jeng...ada hati nak pegi le ni.kikiki

Cik Fifi said...

Tak ingat nama dia.Tapi Mula dari S..hehehe. kalau dari escalator KFC Naik satu tingkat. Sebelah kanan.Dia punya kasut tertutup. Tapi bling-bling dia sequin.

Hunny Kitty said...

tahun lepas nyer katalog vincci sebijik mcm ni derang juai