Famili Honeymoon...

Salam semua...

erm...mood rajin aja dah datang ni..hari2 aja tulis.kan2? ngeeee..even busy dgn kerja baru ni tyme2 macam ni boleh la menulis sikit..rehat time!!!

UPDATE:

I am on diet..xtahu diet apa..tapi dah tak makan tgh hari & yg penting tak makan nasi.uhuhu..saya takut gemuk....wuuuu...:(

LAIN?:

NOW...EVERYONE CAN FLY...:D

Dapat book tiket promo Air Asia !!!!yeah3...berjaya2.penat.semalam leceh gile.nak masuk sampai dah xboleh nak refresh dah..sakit hati + bz ignore jew la...tiba-tiba hari ni tak byk sgt kerja kan..jadi aja menyinggah2 la if dapat.. inform my dad n my sis n my MA..kalau2 berjaya masuk nak pegi ke tak..so diorang on jek..makanya, aja BERJAYA book tiket ke Surabaya.aikkkk??? nape Surabaya? ahahaha..aku pon xpaham nape aku beli.uhuk3..

sebenarnya mcm ni la..keluarga arwah mak aja asal dari Jawa Timur @ Surabaya..kami dari kecik memang tak pernah jumpa..xkenal pon..jadi umur ayah aja pon dah 70 tahun ni..so, when he request to visit his relatives there, aja try to get what he want..tau2 aje..aja ni kedekut.agagaga.bukan mudah aja nak keluarkan duet ni.menggigil tgn nak klik CONFIRM tau?

so, kami ke sana menziarah sedara mara, melancong + honeymoon ( only applicable to me & MA.agaga).. cian my sis tapi abah nak dia ikut jugak..berlima la kami ke sana..pasal bilik?emmm.pandai2 la nant arrange ..lambat lagi nak pikir.heee.so, aja akan simpan duet hantaran aja sedikit untuk jalan2 nanti la..

lega..actually aja xmo pikir honeymoon place sebab kami memang dah menang honeymoon package.FREE ok?hehehe.then decide nak jalan2 kat mesia dulu..next year cam tu baru g oversea.hik3..

key..settle kisah tempat melancong+honeymoon..:D
will update after Dec.......
ekekeke~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 orang doakan kesejahteraan aja..:

airuni said...

hahaha.. pastikan tempat tido aku best. nanti hantu teman aku. xnak xnak ! haha.. & semestinya picture no1 ! ^_^

::Aja:: said...

@airuni: ok my dear..i choose u to be my official OP there..happy2...suke2..lalala.lompat2..

dhiera said...

aik, aja... belajar nutrition 4 tahun end up, tak nak lunch, tak nak makan nasi. grrrrr... apakah??? mana ilmu2 tu pergi??

::Aja:: said...

oitt..spe kate xlunch..xmkn nasi jek..:P

nasi only weekend kot.kekeke..hr2 lain i ganti dgn roti serat n lain2 makanan..