Baju Nikah

Salam semua..

Nak tahu tak sebenarnya aja xbuat lagi baju untuk nikah..Incik MA pun tak buat lagi.hahaha...sesuka hati kami..

so, inspirasi baju aja..just mahukan baju kurung moden yg simple but nice & elegan..nak tempah kat vendor yg sama untuk majlis tapi risau hasilnya biasa2 sangat..so, kene tanya betul2 either dia boleh buat ke x..

nak yang macam ala-ala gini jew...




tak pun macam ni.hehe



veil aja hanya akan gunakan veil yg ada..sebab kakak vendor kata aja boleh guna veil mana2 yg aja nak guna asalkan available on dat day la.hehe.lega

tudung aja tempah khas..ecece..tengok je la hasilnye nanti cantek ke idak...sebab aja membayangkan baju kurung moden yg ringkas..putih pulak tu kan..so, nakkan something yg wowwww even hanya kat tudung.Harga a bit pricy untuk aja tapi Kak Long kata cantek and murah..beli2..die kata..*alahai kak long*

kasut mungkin akan gunakan kasut anak buah aja..wakakaka..teruk gile saving.bongek punye aja!anak buah aja dulu selalu ikut function TUDM..so die de 1 suit atas bawah baju n kasut cantek.saiz sama plak...anyway..kami sebaya.ehemmm

takla..tu 2nd choice...1st choice kasut baru la..warna silver atau putih...masih dlm pencarian yg berkenan di hati dan murah.

henna: emmm..kak long..kak long..tu je sumber ai.keke

HB...dah book from Nia Ain tapi xbayar2 deposit..maaf sayang! i will give you payment this week..huhuhu

lagi2..alaaa.xyah nak beria sgt.nikah kat masjid pon kan..lebih2 kene pelangkung ngan ayah karang..susah.huk3..

k.enjoy uolllssss

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 orang doakan kesejahteraan aja..:

syaz@rozelt said...

taste kte same..mungkin nak buat bj kurung moden aje..hihi

::Aja:: said...

@syaza: yeke...haah..kurung moden je la...badan bukan cntek pon..chubby.kang pesen2 sgt buruk bebeno rupenye..better kurung moden.leyh pakai utk raya terus.awwww.haha