checklist2

Salam semua....

teka la ni ape? hehe...


sangat2 teruja dengan design from my little sis..simple but nice...n I LOVE IT!

My sis actually aja tugaskan untuk mereka hampir kesemua bahan cetak yg ada utk majlis nikah & resepsi aja nanti

So, dia buatla 1-2 design & kita choose.hik3..terukkan ada kakak macam ni..naseb ye sayang?
ngeeee~

Banyak design dia buat dah..tapi xleh la publish kat sini kan..kene tunggu...yipppiiie~~~

Kalau nak mintak my sis design any banner, card, bunting..sticker or TQ tag boleh la contact aja or terus ke blog die..ehhh..tapi tu blog luahan perasaan die..ahhh.xpeee
bantai!kekeke

harga berpatutan..don't worry...:D




#92 hari mencari cinta...~~~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 orang doakan kesejahteraan aja..:

Auni said...

woit.. kurang asam.

::Aja:: said...

HEHEHE.promote oni.lalala