makan-makan

Salam semua..amo..amooo..rajin aja update blog ni? kenapa? nak kene sekeh ehhh?


Ni la kalo kerja banyak tapi xboleh proceed, blogging la daku.muahahah~


ehhh.nak cerita benda basi..dah basi gila2 ni tapi nak update sebab masa benda ni berlaku aja banyak emosi..asyik mawah2..asyik majuk2 sampai MA xmau pujuk dah.bongek!


emmm.nak cite episod makan2 kami masa Our Anniversary..Mak aihhhh..tak best sgt ke smpai malas nak hupdate nok?


haaaa.memang tak best..(terus terang sungguh!)..MA langsung xromantik dan langsung tak bagi ape2 kat Aja.percaya x? wish pon 3 perkataan jek (HAPPY ANNIVERSARY SAYANG..)..tu je...=<


Kami cuma pergi makan kat Wong Solo S.Alam..ape yg specialnye dgn celebration? MA kata xde yg spesel..die lapar tu ajak makan.,.eeee.geram sungguh dalam hati.makan dalam woooo...


So, kami pergi la ke restoren tu..tak pernah pergi pun sebelum ni..Letaknya dekat2 dengan Jakel Shah Alam..
* so..sape2 nak pegi beli kain utk wedding sempena promo Jakel skang, singgah la Wong Solo.hehe


Ha..tengok je la pictures kami yang tak semenggah ni..*hati yg kecewa*

start dengan MA yang poyo..


me @Jaja@Aja yang comel..




MA tak sabar tunggu makanan sampai..bising die lapar2..cuba la tyme macam ni beromantika sikit dengan i..




haaaa...here is my beverage!presenting Alpokat Jus






lagik2..Jus Alpokat (Avokado+ Coklat)



nasi + ayam bakar ku




nasi ayam penyet beliau...




MA yg puas hati dapat makan.haha




then? terliur tak..terliur la...terliur la..hihi~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 orang doakan kesejahteraan aja..:

dhiera said...

nasi ayam penyet tu macam kesian sangat je.. tak meriah.