weekend datang lagi!

Salam semua,

Aja balik kampung lagi last weekend. Jumaat ptg lepas kerja terus g jumpe my bff @Dhiera kat Klang Sentral.tu je tempat okay plus dia dtg dengan tunang..MA lak kerja sampai 6.30 so bertiga la kami lepak2 kat Pak Li sementara tunggu MA sampai..sian MA.Balik2 kerja terus pg jumpa ai.hehhe..

Dinner, disebabkan aja ni mengidam nak makan butter prawn, xdapat memang meleleh so ajakla MA makan kat Muhammad Chan Abdullah, chinese restaurant yg bagi aja sedapla butter prawn die.terbaik!hehe

makan2 sampai tak sedar, ehhh..Cinderella kene balik ni..nanti kena katuk dgn abah.susah.hehe..so, pulg la..

esoknya sabtu aja mengemas rumah bermula dgn menyapu lantai dan dinding rumah atas, rumah bawah, dapur..tmpat makan dan last sekali...BILIK!fuhhhh.berpeluh guwe mengemas rumah yg ada pompuan ni..sedeh wooo.ade mak tiri pon nak menyapu rumah sebulan ade a kot 2-3 kali je.sakit hati ku!

disebabkan mood mengemas datang & nak kemas bilik yg bersepah2 gile..aja teruskan agenda mengemas sampai kol 12 tgh hari.gilerr penat!

rasa happi jek sebb bilik dah kemas, next misi bilik pengantin & bilik lg satu.auwwwww..:D
Kalo adik aja balik die sepah2 baju die lagi, memang ak gondolkan kepala die tyme tido..see Oni!ni amaran.grrrr

Ptg, g butik pengantin ngan MA..MA gatal2 tukar tarikh dari Sabtu ke Ahad,..dah inform semua la..tukar resit sebab harga kurang.dah tolak mcm2.(jimatttt)..

Nanti aja update baju aja.hehee,suke..sebab butik tu boleh design baru utk aja..tgk je la nanti yekkk

yang sedihnya kene cari tailor lain utk baju nikah..whatttt???? tak buat2 lagi...ade 80 hari je ni aja..gile ko..gile..

so, aim for this coming weekend: cari tailor & tempah baju dan shopping barang hantaran. Hampeh..satu pon tak ada lagi

key..melalut ape la aja ni kan..malas2 nak berfikir.k.chiowwww

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 orang doakan kesejahteraan aja..:

Auni said...

hahahhaha... ko gondolkan aku, ko pon akan sama gondol cm aku. lalallala~

::Aja:: said...

hahaha.ko tgk le..penat tau kms bilik ko tu..dngn adik2 ko bersarang kat belakang almari.aihh