Nape tak siap barang hantaran lagi?

Salam semua,

Tensi dengan kerja, aja blogging plak..sesuka hati mak nenek je kan? Aja bengang ngan MA sebenarnye ni.. Hari tu beria-ia nak g shopping barang hantaran dengan aja, lepas tu buat acuh tak acuh..Aja jenis kalo die dah macam tu, aja terus lantak piii la..*majuk*

Wedding tickers menunjukkan tinggal 78 hari je lagi. Tahu tak aja dan MA xbuat permohonan nak nikah lagi? memang suka hati mak nenek dia..semua persiapan yg wajib memang ilek.hahha.pening2

Bulan ni aja nak settlekan barang hantaran. tak kire la minggu ni ke minggu depan ke.nak g beli.

Jap..jap..apa yg nak dibeli ni?

Okay, ingat balik aja.please2..OK DAH!

1. Nak beli Handbag & Kasut..emm.kasut tu sbnrnya aja xnak pon..sebab xminat la nak ltak kasut dlm hantaran plus xcukup dulang hantaran. So tengok je la beli ke x nanti ni.huhu

2. Nak beli set Body Shop..okey, losyen, sabun & perfume vanilla 2 botol..aja xkire.nak 2 botol jugak!

3. Nak hantar kain untuk jahit baju kebaya.auwwww..hehe.ni pon dlm list hantaran okey?

4. Nak beli kasut utk dipakai tyme nikah+resepsi.kasut yg sama jek.sng

5. Nak beli Samsung Galaxy SII..Berani ko aja? ada budget kah? hahaha

Dah..tu je list barang yg belom beli utk hantaran.ok Full Stop.




#pssssstttt..aja dapat 2 tiket FREE untuk tengok Ghost Rider 2..Plan to watch movie dis weekend or next week.Tengok je la sape yg bertuah utk temankan aja tgk movie nanti.ahaha

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

7 orang doakan kesejahteraan aja..:

akudidi said...

aja..
wedding date kite sama.
n sama la masih huru hara byk gile x beli lagik
fenin!
chaiyok2

::Aja:: said...

@DIDI:

yeke? alaaa.hehe..tarikh tu cuti sek.sure ramai yg amik kan..betul..
sgt pening..stress dgn keje lagi.dgn tunang yg xmau bg kerjasama sgt..dgn kakak yg berkeras nak letak 3 makanan dlm hntaran..adeh3.

akudidi said...

ha'a cuti skolah tu tambah penin

hahaha at least ade kakak
dd ni sume sorg2 hantaran pun ikut ati malas je nak buat, tp fmly in law lak insist.
da la dua2 belah dd yg buat.sgt penat

Auni said...

dh tgk ghost rider 2.. best2 ! haha.. galaxy tab terus lah.. lalalla~

::Aja:: said...

@DIDI: Knape didi buatkan utk dua2 pihak? wowww..rajin ya amat..hoho..patutnye belah in law..in law la yg buat kan?

@auni: ak akan tgk jugak..dgn tiket FREEE!!!haha
galaxy tab xminat..:P

dhiera said...

aja!!! nak ikut tgk movie dgn tiket free.. tetbe jerk~

::Aja:: said...

@dhiera: luuu?cannot la.hahah