weekend bersama my future...hehe

Haip....Good Morning!ehhh3..salah2..Good Afternoon u alssss!

Semalam busy xsempat nak update blog..ni baru lepas rehat & bos xde.keje ade.curik2 haha..

Macam biasa weekend aja dimulakan dengan balik kampung..*hep.hep..horeyyy!*
biasa la saja nak menghabiskan masa bujang di rumah sndiri.hik3.

Sabtu lepas aja g wedding kawan masa kat SD dulu..Actually MA suroh datang wedding cousin die kat Shah Alam tapi malu ahhh..dah la nak kene datang sorang2..lepas tu kene jadi ape? jadi kera sumbang la kang akhirnya..jadik, utk tidak mnjadikan aja seekor kera, aja larik g wedding kawan.haha

Selamat Pengantin Baru buat 2 mempelai

*Abang Epul & Farhana*
*Zahid & Qina*


Meh tgk2 gambar2 mereka berdua.jeng.jeng..jeng..

ni gambar cousin MA
*Zahid&Qina*




ni kawan aja plak..*Saiful&Farhana*



ni kami..bukan pengantin.hahaa

Ahad lak aja pergi shopping barang hantaran dengan MA. TAPI!

Tapi kami hanya shopping kol 6 ptg..how dare you syg..padan muka teddy bear convo die aja koyakkan..aja geram sgt2 dengan MA masa tu..amik t.bear kecik tu aja tarik kaki n kepala die...taraaa...KOYAK..:P

Kata nak ke Sogo la ..apa la..g tgk baby baru diorang aja paham lagi..Kakak ipar MA baru bersalin.baby gurl..! So, we als pegi melawat la kat HTAR, Klang..dah tu MA suh ikot g umah pakcik dia kat Jalan Kebun, Klang sebab pakcik MA baru pindah rumah..Ok..patuhhh

Yang bengangnya, lepas tu dia kata nak g shopping la kan..alih2 die pusing g umah pakcik dia lagi satu..yg aja xpegi wedding dia semalamnya tu la.grrrrr.tu tunjuk perasaan sebab dah tahu dah MA kalo g umah sedara2 die sure lama..sembang macam2 pastu x pedulikan aja.tu sakit ati jek..huhu

Dah tu apa boleh dapat dgn shopping 3 jam je tu pon kat Jsco Bukit Raja.:(

AJA:

Dapat ni.hahaha


dan set The Body Shop... impian tapi xamik set pon..aja kutip2 dan bayar..nak bungkus utk jadikan hantaran tu keje MA.hahaha

Tercapai impian nak beli vanilla eau de toilette..2 sekali ai amik tau.:D

MA:
 Dapat kasut itam muncung buaya dia tu & set wallet+belt..tu je yg kami tuai tapi almost RM1K jugak utk 4 barang ni..*nanges jap*


OK,dah...hehe.bye2

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 orang doakan kesejahteraan aja..:

nora saniey said...

laki mmg klo g umh sdara die amboi smbg xhengat..klo kte ajk g umh sdra kte cam2 alasan die..tu tunang nora la..huhuhu..

::Aja:: said...

@nora..aah.memang..dia kalau boleh suruh aja ni pegi semua event berkaitan dgn sedara mara die..tapi aja selalu mengelat..Alasan kukuh: kita belum kawen, xelok dipandang.haha

tapi makcik2 n nenek2 die mmg tunggu nak jumpa aja.wuuuu.takut wooo

dhiera said...

hakhakhak.. padan muke. sale jusco bulan ni tak gempak sangat kan? tak sale sangat.. naseb dah shopping masa megasale yg kaw-kaw ritu. sale raye nanti kite sempat~ aja tak sempat. lalalala.. jadi ke malam ni mek?

::Aja:: said...

@dhiera: muahaha..jumpe xlama..xpe yang..bile2 ko plak dtg umah aku, kite g IKEA..D curve dll.hehe