Adnan Sempit review

Salam semua!!!



dah tengok Adnan Sempit? hehehe..aja tgk dgn MA hari Rabu lepas  setelah sekian lama xtengok movie..tibe2 jek MA ajak aja pergi dating tengok wayang lepas habis keje..ermmm.mestila mau..kan?hehehe

sebenarnya lepas die ajak aja tu, kami gaduh kejap..semalaman la daku dibiarkan..MA merajuk..gedik!!!eee

jadi tak kisahla..dengan muka tak malu nye aja proceed beli tiket online n cakap" haaa.syg dah beli tiket kol 9 tau..nanti amik kat rumah kakak..ok?" hehe..rase2 MA ambil tak?

MESTI LA!!!!!

lalalala

so..pecut dari S.Alam ke Bukit Raja n terus ke cinema..beli popcorn & air (dinner kami..:(  ) pastu jalan..show pon bermula...>_<

review: ok la...boleh gelak dari start cite tu mula sampaila abes cite..xabes2 aja gelak..MA je kurang gelak sebab die tgh majuk ngan aja..hahaha..tapi part yang xboleh blah masa lasstttttt sekali tu..memang 1 dewan gelak habes & tepuk2 tangan..

watak Sam memang menjadi..semua karakter bawak watak dgn bagus..CUMA!!!aja geli dgn mamat dr Raja Lawak tu..alaaa.yang gemuk tu watak as Fendi cezen si NADIA.memang menggeli dan meloyakan anak tekak aja..maknanya die berjaya la kan bawa watak tu sebanrnye kan2? huhu..tapi tetap xsuke..ok?

sape2 yang belom tgk tu, pergi la tgk kat cinema..best wokkkkk..

saja2 nak release tensen plus pujuk tunang terchenta.haha

abes je movie MA terus antar aja balik..yelaa..Khamis keje yang..bukan cuti..

keputusannya: aja yang mengantuk sepanjang sehari lepas a.k.a Khamis.





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 orang doakan kesejahteraan aja..:

SOULMATE is said...

wah..kene tgk ni..smlm nk g tgk tp xjadi..hehe..
salam perkenalan :)

::Aja:: said...

hai soulmate!hehe..haah..best..penuh wooo..naseb aja beli on9.tgv skang dah mudah..byr je fees rm1 utk booking..cam rabu hr tu..tiket 2 org sume RM19..9+9+1(fee)