menabur duet di Nilai 3

Hi semua..wahhh..berseri2 muka korang kan? macam aja jugak..erkkkk*pengsan*

Macam biasa, nak update my weekend yg penuh dengan hunting stuffs for my wedding. This time, aja hang out with my sis, Along & her fam pegi Nilai 3. First time aja ke sana sebenarnya, lepas je tol Nilai, dh confuse sebab xde signboard nak g ke mana2 kan.so, kami lalu kat area Nilai Impian @SD Residential area tu.naseb baik sampai.maen redah jek!haha

sampai je ke sana, Along terus bling.bling..dia dah blur xtahu nak carik ape sebab cantek sangat!so, kami cari utk dulang hantaran dulu.Actually husband die suruh beli siap je..tp just imagine, dulang hntaran ada 11, die cas rm700 tapi xmasuk lapik n polistrin utk jadi alas tu kan..so aja kira2 macam xberbaloi sebab aja tahu kak long aja boleh buat yg lebih cantek daripada yg display kat situ.hik3.

Total lost utk dulang hantaran, bunga2 utk dulang, mini pelamin & dll RM714.00..Haaa.nampak kat situ macam mana aja kira? dah masuk bekas, lapik & segala macam termasuk gam la..riben la..brooch comel utk fam la..semua tu hanya ikut harga di atas.OK kan? lagi murah...so after ni, tiap2 minggu aja kene g umah kak long and buat dulang hantaran sama2.hehe

Tema dulang hantaran adalah ungu..incik tunang bagi pink..so theme utk majlis pernikahan adalah pink purple...*i loike!!!*

mood xsabar nak matchingkan dgn HB from Nia.hehe..


*Angan2 kak long nak tukar pahar tu jadi bantal..die dh berangan nak beli bantal kat GIANT and batu2 pastu jahit sendiri.haiyaaaa*

This stuff memang HOT for 2012..kan?
#Thanks for helping me so much Along.akan tolong u sidai baju..abeskan makanan kat rumah n macam2 lagi.hik3

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 orang doakan kesejahteraan aja..:

SarahSyafiq said...

betul aja.kat nilai tu x berbaloi nk beli hantaran siap.tu kira murah 700.ada yg smpai 2000.baik buat sendiri je.tp bestla ada yg tlg buatkan.

::Aja:: said...

yup..betul tu..aja abes 700 lebih tu dh masuk dgn kain lapik die..bunga utk pelamin, mcm2..aja xcreative..tp kak long aja OK..die byk idea.hehe

akudidi said...

beshnye ade kak long tlg buatkan.
dd buat sempoi2 je sbb buat sndiri.letak bunga sejambak atas dulang, dulang pun pinjam kawan. abes x smpai 200.hahaha.mmg x creatip

::Aja:: said...

@didi: my sis die berangan nak kawenkan ank die tp anak2 die xmo kawen lagik.haha(ade sebaya aja).kak long dah hntar mms 1 dulang yg die buat.sgt2 cantek!waaaa.lompat2 le cmni.:)

akudidi said...

aja,
wa da besar2 ank kak long ek?xpe biar maksu kawen dlu. hahaha.pepandai jerk dd.maksu ke?
beshnye hantaran da siap even 1..me??
oh no rasa mcm xnak ade hantaran la plak

::Aja:: said...

@didi,

aah..ada ank bujang umo 26 lagi..hot tu.ahaha..bukan maksu..atas maksu ape? xtau.kekeke.my sis dah 40++ (xingat umo die..:(

alahai..sempat lg.u tonyoh2 je bunga sikit2..riben..ltk keliling bekas tu dgn riben jugak..then,.taraaaa.siap!keke