UPDATE..UPDATE..

Salam semua...

semangat kerja di hari Isnin ni!haha..tapi xtau nak settle kan ape..exec A&P aja ni slow..melow sgt keje die..aja nak settlekan cepat, die leh wat derk.. je..ha..ak pon nak buat derk je la..tgk ko kelam kabut ke  tak nanti.ingat nak buli aku eiykkkk..boley blahhh..hehe

update kerja kawen:

1. borang nikah : 

incik MA p minta kat sedara die..2 copy..untuk aja jugak la..so xpayah nak isi online.leceh dan memeningkan.better tulis sendiri.tulisan aja pon comel.lalala

2. doorgift majlis nikah: 

Boleh lak terlupa pasal nih!huhu..naseb my sis ingatkan n xpayah nak pikir nak bagi ape dah..die dah come out dgn macam2 idea..and aja hanya perlu angguk2 kan kepala tanda setuju.hehe

so...doorgift tetamu for akad nikah : done by Kak Long..DIY malam Jumaat before nikah.kekeke

3. re-list barang hantaran

hanya untuk incik MA..barang aja, aja OK dah..die la mengada nak itu nak ini..xpew2..duet u..bukan duet I.kekeke.confirm 7 balas 9 dulang.

to MA = Purple silver (9)

for ME = Pink cream (7)

4. kad kahwin

80% done. Design dah dipersetujui oleh MA, abah aja n lain2.map saja perlu dibaiki lagi..ye adikku syg.?heheh..

kad utk org kampung (1 belah je): 900 (Yeay!!dapat murah!lalalala)
kad 2 belah  (me & MA)            : 1000

5. senarai jemputan..

Okay..sila bergerak daripada sekarang yek...nanti bulan 4 & 5 i will be busy..so now tgh ada masa buat list tetamu.ingat2.huhu

dah..tu je yg ingat.hehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: