my dream wedding cakes

Salam semua..

ha...nak update about my wedding cake.. maybe my dream become true..sape tau.kan? Actually tak ada la berangan sangat pasal kek ni..saja je nak melengkapkan majlis perkahwinan.. xwajib ada pun kan..tapi aja nak kek ni ADA.hehhe

kek idaman...kek yang comel dengan pelbagai perisa dan warna & mestila kombinasi kek dan kek cawan. Sebab? senang nak diangkut oleh tetamu2 yang sememangnya menunggu dengan tak sabarnya nak cekau kek kawen tu kan.haha..mcm kes abg aja dulu..cian die..dapat makan secubit kek je..yg laen..ilek...naseb baek my sis curik sepinggan besar kek bawk masuk dalam rumah.hehe.

my cakes must have this combination...

pinjam picture    ye kak Mar..
teka la kek ape.hehe

ada ni jugak

ha..ni plak ape..
dan juga ada benda2 comel ni...



hehe...dah tau ke mcm mana kek idaman aja tu? nak tau bentuk die macam mana, kene la datang masa wedding aja nanti.lalalala

p/s..Jasmeen Home Delight, Kak Mar aja pinjam gambar2 akak ye.hehe.buat reference utk diri sendiri..>_<

sape2 nak tempah kek or cupcakes boleh la jenguk2 blog atas ni..pernah tempah 3 kali dah.memang sedap..:)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 orang doakan kesejahteraan aja..:

Hunny Kitty said...

good luck on your dream wedding cake...ai dah dapat wedding cake dream ai...check it out kat my blog!

http://dia-honey.blogspot.com/2011/07/review-kek-kahwin-hello-kitty.html

from b2b (dah ex) 2011

::Aja:: said...

@hunny kitty: alahai..comeynye wedding cake u...huuu..nak2..eh.just wanna ask, buttercream or fondant better for kek potong?

Hunny Kitty said...

dua2 pun ok..my one fondant..ok je..kalao fondant tak de la mencair kalao cuaca panas..buttercream pun ok jugak..tp kalao ai mmg prefer fondant