mood yang tak stabil

salam semua!

Aja dah malas nak update story mory about our wedding..dunno why but I'm still active in FB especially dalam B2B group..bukan x sudi dah nak tgk blog2 kawan2..update cite sendiri tapi rasa macam tak ada cerita nak di update..hehe

lagi 108 hari menjelang hari kahwin..perasaan? zero.huhu

ntah..kenapa ye..dulu eksited kemain..now???malas nak fikir..rasa nak lari jauh-jauh...xmau kawen boleh tak..saya nak prince charming macam dalam cerita Adam & Hawa..mcm novel2 yang aja suka baca.. (berangan!!!!)

bulan Feb ni should be a very sweet moments to me and him BUT!!!! I'm tired...really tired..I wish I have a small celebration with him..I wish I get at least a card from him (definitely he gave me..luckily).. I wish I spent time together during my special day and he gave veri2 sweet words to me..at least..n I wishhh.I wishhhh..sumenye I wish...(berangan semuanya kecuali kad tu la...)

:(

Kembalikan semangat aja ni.huhu..aja geram dengan perangai endah tak endah dia..aja xsuke perangai macam bagus dia...aja xsuke die poyo je..tapi..

aja sayang dia..dia baik..kadang2 ambil berat la jugak pasal aja..kan..hmmm

Wahai umat bernama lelaki..tolong la faham wanita ni ye..you are not perfect..so I..

terima kasih

yang benar
Sayayangsimpandalamhati



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 orang doakan kesejahteraan aja..:

dhiera said...

bagi amir baca la~

nape ni yunk??? tunggu hujung bulan ok!

::Aja:: said...

jgn la..die tak pernah kisah aja ada blog ke x..xmau die baca my blog..huhu..geram ngan amir!!!nak amir bersikap cam amir dalam Vanilla Coklat plzzz!