Medela Swing

Assalamualaikum semua...

Nah..tengokla Breastpump aja yang aja beli hari tu..!hehehehe..

semangat2 nak mengepam ni..(tapi kat opis macam susah je sbb kedudukan tak strategik..uhuk3)

aja beli online dengan Nur Qalesya...boleh search nama dia kat Facebook.. harga? okla..actually dia ada 2 pilihan...warranty local dengan warranty US...So, aja pilih je yang pilih murah yakni warranty US..hehe..

before ni konon2 plan nak beli set/ pakej je sekali dengan cooler bag..tapi rasanya cam mahal sangat sebab semua 700+++..

setelah amik kire pendapat kawan2...survey2 harga..aja dapat beli set yang sangat murah!

Cooler Bag Babyluv : RM24
Ice pack 4 units      : RM24
Storage bottles, 10 units: RM26
Medela Swing , x 1  : RM525

Total hangus           : RM599

Persembahkan Medela Swing untuk keperluan susu ibu aja!lalallaa


Doakan bekalan susu badan aja sentiasa ada dan melimpah ruah untuk little caliph dalam perot aja ni..lagi 68 hari sayang..huhu...2 bulan je lagi...tak sabar nak pelok kamu...:D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 orang doakan kesejahteraan aja..:

niaharaf said...

how is it, working great?hehe bekenan jugak medela swing ni

::Aja:: said...

@NIAHARAF..great!!!!i love medela swing.hehhee..sebab aja bekerja.org kata pkai double pam better tp aja selesa dgn single pam..:)