Sakit2 satu badan...

Salam semua....lama gak xupdate kat sini...

semangat nak menulis hilang dengan keputusan PRU 13 yang xbeshhhh.miahahahhaa

xdela...aja agak kena fokus dengan kerja dua hari ni...semua nak urgent..dan urgent....jadi masa nak melilau dah tak da...ni di awal pagi aja menulis.kikikiki

menjengah usia kandungan 29 minggu...aja dah terasa satu kelainan..apa yang lain eh? ye...sebab next week cek up saya dah ditulis 30 minggu...masuk angka 30 bermakna saya kena prepare semuanya..owh....masalahnya tak habis prepare lagi...ampun kan mummy baby!

owh ya..aja dan beli set tilam untuk baby...xde beli kekabu pon..pakai yang biasa je..xpela...nanti kalo 2-3 bulan dah rasa tak best, mummy beli baru untuk baby yek...kewangan kami agak jadi kurang stabil disebabkan plan tetiba nak bersalin di swasta... terus terang..aja rasa cam xmampu nak deliver kat swasta..tapi mengenangkan aja dah tak ada mak..sapa nak tunggu aja kat hosptal kalo g gov..sape nak tlg aja kat sana..xkan nak harapkan kakak2..semua ada t/jawab masing2..so..tgh pujuk hati dan kira2 budget sama ada boleh atau tak...tapi kalau keadaan masalah kencing manis aja doc kata agak susah nak jangka...aja redha bersalin kat hosp kerajaan.mintak2 aja dapat doc perempuan sahaja sepanjang tempoh nak bersalin..xmahu doc lelaki..tolong2....

badan aja dah start sengal2 yang amat luar biasa...sakit kat semua tempat.uhuhuhuhu...perot xpayah cakap la...tyme baby mengeras fuh  menahan je...usap2 perot bagi die lembut sikit..baru nak baik ngan mummy..

ni pon badan aja xberapa nak sihat...aja rasa macam nak demam and terasa la baby tak aktif...dari subuh menunggu dia menendang...xde jugak..huhuhu..kalau sampai petang baby aja tak tendang2..aja nak g hospital terus..huhuhu..takut2 sebab aja tak sihat..apa2 jadi kat baby mana kita tahu kan...doakan baby aja selamat yekkk..huhuhu

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: