MUM & BABY EXPO 2013



Salam semua...

Selamat Hari Jumaat..suka kan bila Jumaat menjelma..apatah lagi bila Isnin Aja pon bercuti lagi.kekekeke

cuti ada sebab ye..bukan suka2 nak cuti sebab aja ada appointment kat klinik.hehehe

jom... terjah Mum & Baby Expo kat Mid Valley hujung minggu ni! Expo ni diadakan daripada hari ni 10-12 Mei 2013 di Mid Valley, Kuala Lumpur



diorang ada wat contest tau...kalau nak tahu lebih lanjut boleh tengok kat SINI TAU!

Plan aja..aja nak pergi esok pagi sebab aja nak balik kg ada baaaaaanyak kenduri kawen..jadi kenala pegi semua sebab semua tu kat kg aja je..kat Ijok..So, malam ni siap2 packing baju dalam beg...so, esok pagi terus leh gerak g KL pastu habes shopping balik kg sampai Ahad..fuhhh...letih baby!

Owh ya...company aja pon ada buka booth kat sana tp produk supplemen la..so sapa2 nak beli supplemen especially for kids, leh la jenguk booth Kordel.hahha..

k..jom wat list barang nak beli!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: