KENDURI CUKUR JAMBUL ANAK BUAH AJA


KENDURI CUKUR JAMBUL SYAZWINA IZFAQIHA BINTI SHAHRUL

tengok baby tu..dia tidur jek..grrr..haha...ni actually anak buah aja yang ke -19. Lahir masa puasa hari tu..baru nak buat kenduri kesyukuran..xamik banyak gambar sebab aja sebok rewang..tettt...kerja la sangat..duk ralit layan baby jek..hehe..wina @ wiwi @ nama latest die winana..comel kan nama? hahaha..secomel baby ni yang berusia 5 bulan..yeay! tapi kami treat dia macam dah besar jek..kecian baby wina..xpe..nanti bibik datang lagi, bik cubit2 pipi wina yek...

sila membesar dengan sihat ye wina...bibik sayang wina..tahun depan leh main dengan baby bibik lak..keskeskes...

kenduri buat semalam.25 Dec so konon2 kami ni datang tolong la..yep..selepas seharian duduk2 saja, pinggang aja pon start sakit dan mintak diurut..adoiii..pegang baby tak sedar diri.sume dah xboleh nak angkat..x larat den plus takut.huhu


agaknya baby aja ada tak sapa2 nak sponsor wat kenduri cukur jambul yek?hehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: