Suka Suki 2012

Salam semua...

wahhh..hari ni adalah 31 December 2012..means sekejap je lagi dah masuk tahun baru.wow!hehe

yang tak bestnya i'm turn 26 next 2 months..OMG..cepatnya tukar usia..xbest2

okayhhh..apa yang best dan tak best tahun 2012 ni yek? nak kena recall balik ni sejak dari awal2 tahun lagi.hek2..

Yang cam best jekkk...

1. Of course la i dapat suami.kui3..best tuh.haha..Alhamdulillah 1 June 2012, kami sah bergelar suami isteri.Macam tak percaya je dan esok genap 7 bulan usia perkahwinan kami.InsyaAllah..sampai ke syurga..amiin..

2. Dapat pergi macam2 tempat dengan org yang HALAL..xpayah nak fikir tanggapan orang dah.keke..list tahun ni..Pangkor, Cameron, PD dan Surabaya semua dah..next year start to think again..

3. Ehem2..kena announce ke? my little caliph is odw!hehe.Alhamdulillah..xlama dan x cepat...syukur dengan kurniaan Ilahi..he/she now is almost 3 months..

4. Keje baru..actually start Feb 2012..so almost 1 year here..dapat bonus gak even x complete 1 year keje..yeay..thanks bos!

5. Owh ya..dapat anak saudara baru..anak abg aja ke-5 (Syazwina) & anak sedara la jugak kan belah in law.. (Zara)..

6. My bff tyme kat UPM & keje ada yang dah selamat deliver baby.. Welcome to the world Rayyan (anak ili ni) and Alisya(anak safya..even suh panggil aimy, ku nak panggil alisya jugak.hehe).. dan tahniah jugak utk bff Meddy dah selamat deliver baby gul , Marsha..nama glemer je sume yek...

7. Happy tyme also sebab my bff ada yg preggy jugak macam Syud, Umi dan Nadia..wah2..meriah ni InsyaAllah tahun 2013.hehe

Yang cam tak best...:(

1. My gaga was involved in accident again!uhuk2..betul2 2 minggu after kahwin kete aja dilanggar dari belakang oleh mamat yg berangan sampai ke Africa dah..debooom..habes kete ku..lama gak dalam workshop & aja x recommend u als hantar kereta kat PROTON dah..service hampeh..

2. Ada perselisihan faham sikit dengan sumOne..ntah la..aja hormat dia tapi dia kurang menghormati my privacy and my life..bila kita membangkang..dia pulak terasa hati dan merajuk kot..suka la...duet aku..hal aku..ak xmintak duet orang.yang penting, da selamat semuanya..

3. Umah aja di kampung dah terbiar..abah dan mak tiri aja dah move ke rumah baru yang abh bagi kat mak tiri..kesian sangat bila tengok rumah tu terabai macam tu.sampai hati abah.tau la rumah buruk jek.bagi hint kat husben mana la tau nak pindah masuk umah lama tu, dia jawab tak sedia lagi.plus jauh nak gerak g kerja..apa nak buat.kena ikut cakap suami..*touching*

OK..dah..tu je kot...aja xboleh nak recall everything..tapi apa2 pun 2012 is the best n memorable year for me..of cos la..nak suh MA ingat anniversary tiap2 tahun..sampai die siap buat muka je skang kalo aja wish happy 1 month..2 months..bla2..kikikiki

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 orang doakan kesejahteraan aja..:

Anonymous said...

[url=http://coachfactoryoutletonlines.com]coach outlet[/url]
[url=http://lunettes3dfr.com]lunettes chanel[/url]
[url=http://coachoutletcouponus.com]coach outlet store[/url]
[url=http://cheapcoachpurseoutlets.com]cheapcoachpurseoutlets[/url]
[url=http://lunettesraybanfrr.com]lunettes ray ban[/url]
[url=http://coachonlineoutletus.com]coach outlet coupon[/url]
[url=http://lunettescarrerafr.com]lunettescarrerafr.com[/url]
[url=http://coachoutletstoreonliness.com]coach factory outlet online[/url]
[url=http://wholesalecoachoutletstores.com]wholesalecoachoutletstores.com[/url]