Melihat baby2 comel....hehe

Salam semua..eh..lamanya tak jenguk blog aja ni..bersihkan sawang jap yek..teheee~

Weekend yang lepas penuh dengan aktiviti berjalan2 dan menziarah bff aja yang baru je melahirkan baby gurl 2 minggu yang lepas.baru sempat nak jumpa dia.huk3..sambil2 tu jumpa jugak bff yang lain..reunion le kejap.Nama baby kawan aja ni panjang bebeno...
Nur Aimy Alisya Ad-Deeni bt Mohd Ihsan Razin...

panjang tak? panjang tak? hohoho..tapi xpe la..comel..nanti kawen semput bakal menantu nak akad lafaz tu perkara no 10.kekekke.actually dalam group kami kire ni baby no 2 la..yang pertama baby boy; Rayyan Rizqie nama die..so ni no 2...diikuti oleh 3 yg lain insyaAllah mid year tahun depan.hehehehe.doakan kami yang baik2 ya!

Ni gambar baby Aimy..yang malas nak bukak mata..dia kena jaundice..tak kebah2 lagi ..aimy ikut muka abi dia..dey all gelarkan diri umi & abi..




Yang ni pulak baby Rayyan.. yang ni pon ikut muka papa dia..xpe mummy ili..sorang lagi buat ikut muka kamu pulak yek.hahaha..

harap maklum..wanita itu bukan ibunya..muahahaha..die pengantin baru..mungkin dia akan ikut jejak langkah kami very soon..siapa tahu.kui3
 


Tahniah ye buat kawan2 ku yang tersayang Ili dan Safiah atas kelahiran baby anda..comel2 jek..jaga la permata hati anda sebaik mungkin..InsyaAllah membesar menjadi perwira dan srikandi Islam yang gah dan hebat.Amiin.hehe

pssss: macam mana la pulak muka baby aja ni yek? hehehe..sabar2..baby kicik lagi la..aigo..aigo..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: