Sleepy gurl...

Salam semua...

Sejak-sejak mengandung ni..aja macam ada sikit problem..saya sangat suka tido!fuhhh..memang over sebab jam 9 lebih aja dah terkuap-kuap minta bantal.

Semalam adalah hari over makan.hehe..petang tu hujan kan selebat-lebatnya kat Selangor, so i'm thinking to prepare something yang panas-panas untuk MA. Kesian..sure dia kena ujan punyer la..Ada kereta takmau guna, motor juga jadi pilihan..so, bila ujan? paham-paham la.hehe..

Masak air pon pakai periuk sebab semua suis tak boleh guna..petir kuat sangat and aja adalah manusia yg tak berani usik plug besar tu..xmau..sanggup aja tunggu MA balik untuk tengok TV balik dsb.

Aja decide untuk goreng cempedak dan buat air kopi untuk MA..aja tak minum kafein dah sekarang, so i minum jus jek.huk3..bekalan minuman dah habes...dan sebab aja ni memang kemalasan nak masak, aja panaskan nasi ambeng yang kami dapat malam semalam..elok lagi sebab balik jek terus masuk peti ais.hik3.

Lepas MA balik dalam 6 lebih baru makan dengan seronoknya.nyum3..cempedak goreng memang heaven la lagi2 masak sendiri..sodap...aku pandai masak tau.!wekkkk..

Nasi ambeng as our dinner makan depan TV jek sambil tengok " Setia Hujung Nyawa".Astaghfirullah...makan dulu? maghrib? huhu..lepas tu la..maaf yekkk

Lepas siap makan, mandi kemas semua..aja ngan MA pegi Econsave dalam jam 8.30 camtu la..tujuan utama sebenarnya beli MILO dan ANMUM MATERNA untuk aja..tu jekk..sekali MA bawak troli macam2 dia sumbat dalam tu..apa lagi..aja pon menolong menyumbatkan la apa2 yg patut sambil menguap2 ngantuk.hoho..seronok shopping dengan MA ni sebenarnya sebab dia akan masuk setiap lorong, celah2 rak yang ada dan belek semuanya...tapi sejak2 preggy ni, tak kuasa nyah nak jalan lama2 camtu.lenguh wooo..belom dia belek2 barang tapi tak beli..tak ke tambah lenguh kaki?hohho

Balik dalam jam 10 malam letak barang atas meja dan zupp..terus masuk toilet, solat dan tido..teruk tak? hoho...MA bising suh kemas barang2 tu tapi arghhh..saya ngantok..mau tido..tido..last2 MA yang kemas,kes2...cian suami saya.sorik ye yang..

OK..total shopping sejam lebih tu adalah RM87..Cett..yanade...ak beli barang sikit je..xpenuh pon seat belakang tu..mahalnya la barang2 sekarang ni..baru berdua ni..haiiii.....

*apa aku membebel ni?*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 orang doakan kesejahteraan aja..:

Cikgu Ma said...

ibu tengah membesar ni.,..hehe.tahniah ^_^

::Aja:: said...

mmg..membesar dgn sihat dah ni.hehe