Wordless Wednesday

Salam semua..

sekejap je aja ckp nak kurangkan ayat..hoho..untuk post ini sahaja..

Otak dah sampai ke Indonesia..menerawang memikirkan makanan2 yang murah la kot kat sana..dah memikirkan perjalanan dari airport ke kawasan yg dituju.memikirkan kos yg perlu ditanggung..

Owh...jalan dengan famili pon aku kene bertindak as tour guide..sakit hati tau!bila nak rileks? I ni pregnant tau..mana boleh stresss2.hoho

Duet bawak cukup2 je sebab mmg xberjaya untuk mengumpulkan duet dgn banyaknya...hoho..so sila simpan nafsu shopping yek...maaf la abah..anak mu kekurangan duet..kami ni bukan  banyak duet macam abah.hoho..kalau nak pinjam duet aja pon..memang tak ada lebih..ni pon berharap sgt2 aku xberbelanja sgt..supaya lebihnye boleh buat utk belanja bulanan lagi..saya sengkek ketika nak bercuti..hahhaa

Cepat la pukul 5..on time aja akn punch card dan pulang dengan gembiranya..mengemas beg..bla3...

jap...wordless ke?muahahaha

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: