Yeay..jalan2 ke Surabaya pulakk

Hai semua...

YEAY!Aja nak berjalan2 ni..bawak daddy..bawak baby g jalan2..jom2.hehehe

My vacation this time aja tak consider as honeymoon sebab aja pergi ramai2..tapi boleh la feeling2 honeymoon plus ada fotografer tetap dah..yeay..suka2...plus jadi babymoon le sebab dah ada si kecik dalam peyot ni..:P

Aja nak ke Surabaya ni..niat di hati bawa abah aja jalan2. ye la..aja ni cheapskate sikit..kedeks lebih so belanja 1 family pergi Indonesia..dah xkire pemurah dah ke? huhu..abes duet aku dong...

So, kami akan bercuti dari hari ni sampai la selasa depan..balik nanti baru aja update cerita2 kat sana yek..berdebar ni sebab this time memang different holiday..xfeel bercuti sangat sebab abah nak melawat saudara-mara arwah mak dan sedara dia kat sana dan of cos la harus aku dan MA tercengang je sbb tak paham apa diorang cakap nanti.miahaha..

So, harusla blog ni bersawang sebab mungkin seminggu atau lebih aja tak kan buka..so jangan noty2 yek...be good masa aja tak ada.kekekeke

Hope this vacation selamat pergi dan pulang..kami semua sihat dan baby pon sihat2 jek..mummy tak nakal2..promise!:)

Di kala ni sedang menunggu untuk masuk ke balai berlepas..pagi kan kami pergi? salah aku le tu suke suki beli tiket pagi2 buta..murah.keskeskes..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: