My baby starts to kick!

Assalamualaikumm..selamat sejahtera...hehehe
ketika otak sedang stress memikirkan urusan pembelian rumah, loan bank yg menyusahkan...keadaan kerja yg byk tertangguh sebab bos xsetuju n xbagi solution terbaik..pending gitu je..Allah beri rahmat yang xdapat nak digambarkan...baby aja start kick perot aja..uwaaaaa,,terharu!

Actually dari malam tadi..haha..tapi x adalah rasa sangat..ni dari pagi sampailah sekarang.baby still kick perot aja...mula2 rasa cam geli2 sikit la sebab macam..eh..apa ni.apa ni? tapi lama2 hepi..hepi sgt2 xtau nak gambarkan macam mana.hehe..sayang lebih2 plak dah rasanya kat baby ni.ngeee..penat mummy tunggu baby gerak2 sebab kawan2 mummy sume dah anak die tendang2..anak mummy? dah 5 bln xtendang2 ai pon confuse n risau..Alhamdulillah...now mummy n daddy hear u sayang!

MA melompat2 malam td sebab dapat rasa baby kick daddy die..MA siap tanya kalo boy kick la sekali...xde dgr..kalo girl kick 2x sayang...dua2 x respons..hahahaha...saje yek bagi mummy n daddy surprise...

cuma kegembiraan aja tu tercalar sikit la sbb tersakit hati dengna staff COOLBLOG kat Giant Kelana Jaya..fuhh..siap mention tempat dah ni..lantakla...ada ke warning2 i as customer bile aja cakp ngan collegue sbb dia tnye eh..xsiap lagi ke? aja reply la lambat la...dan2 la staf die menyampuk.." excuse me.. is it me that you talk about? xnampak ke we all ada 2 orang je n barang baru masuk...n she membebel2 dgn kuat..kalo korang jadi aja..malu x? aja mmg fikir nak membalas je dh geram sgt dah...tp fikirkan baby i senyap je..tenung je muke nenek tu...pastu die keep memerli n bebel sorang2....smpai nak bayar die boleh xmau accept duet aja..die kata tlg tukr kepada duet kecik..we dont have small change...perghhh.time tu aja mmg meletop.ko dh malukan aku as customer n skang nak tunjuk lagak...laju je aja cakap.ok..simpan saja la minuman tu..i xjadi beli.patut customer xramai kat sini..n she reply..xnak beli sudah...eiii..nenek2...ko dh tua tau..perangai tu ya tuhannn...so pengajaran..jgn beli dh kat situ...n kalo nmpak service lembap gile sound je terus...grrrr

ok..dah habes kish mencalar hati..so skang tgh amik mood nak start keje balik sebab cam tensen byk benda nk fikir..dengan MA marah aja lg sbb xleh nak keluar2 opis..mmg la sayang.;.kalo u tungu i kat bawah opis boleh la..ni dr glenmarie nk g pkns s.alam...xke haru? mmg xkan la bos ku bagi..faham sayang?huhu...

ok..hope my baby sihat walafiat....cergas2 kick je mummy selalu tp jgn laju2 n kuat2 yek..mummy sakit tau..wuuu..luv u baby..luv u hubby jugak..hehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: