Sakit perot Melanda

Salam semua...

Dari Rabu - hari ni aja masih sakit perot..help me!!!!cuma kesakitan hari tu macam skala 10 la...semalam skala 5..hari ni jadi skala 3...so beransur-ansur pulih...sebab? ntah...aku pon tak tau..nak kata sakit cirit birit..tak ada.. nak kata salah makan..mungkin la kot...nak kata problem baby.hmm.ntahla..ak pon baru 1st tyme pregnant..tapi dah nak sampai tengah ahri ni.Alhamdulillah sakit aku dah jadi skala 0.hehhehe..

*berkat makan sayur bening + telur dadar + tahu bakar semalam.miahahaa*

Stress..apa yg korang tau pasal stress? hehee..mungkin sakit perot aja ni jugak disebabkan stress memikirkan masalah kerja..benda kecik dan besar bila dua-dua bergabung..meletopppp!hahhaa..

menangis gak la aja semalam sebab tak tahan dengan stress yang melanda..ujian betul...dengan sakit perot..bos marah2..kerja pending..event dah makin dekat..hokeyyy..i have event on 3-6 April tapi sampai sekarang semua belum finalize...tak ke aja kelam kabut..? ada seminggu lebih je lagi...hari ni dah Jumaat... 

plus...it will be only me..n me..n me...so xtahu la nanti macam mana..sampai hati bos aja xbg staff untuk tolong aja..bos kecik kata i tak pergi u punye event tau..i have other things and we got meeting..nak mintak sales reps tolong? memang tak la sebab x ada sales sangat..n tak involve any outlet..its only me n d brand..sob3

xpela..aja pergi je la..salah aja..kan bos kan...saya redha kene jaga booth sorang2 ditemani baby dlm perot ni..sampai hati.kuat azam aku nak resign lepas deliver baby ni tau x? padan muka korang nanti.huhu..nak resign sekarang tak boleh sebab aja perlukan duet jugak untuk kelangsungan hidup.haha..MA kata simpan duet betul2..jangan membazir beli mcm2 pastu lepas deliver or masa confinement awak resign la.. at least masa awk tak keje tak de la awak merungut macam2 sebab tak dapat beli macam2 untuk ank awak..cari kerja lain after that...sob3...*tak bagi can langsung nak jadi housewife..grrr*

ok..dah start sakit kepala n perot balik..cisss!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 orang doakan kesejahteraan aja..: