update weekend!

Salam semua...

minggu ni minggu last bulan 3...so fast?????

dah nak masuk April..dah nak masuk 6 months..owhhhh...baby..mummy & daddy xsabar nak jumpe sayang ni.hehe

keje menimbun..ni cube carik masa update at least...

dah wat scan baby last Saturday..husben over excited sbb first tyme tgk..die kata baby hyperactive sbb aja makan cookies famos amos banyak sangat..ada ke cakap camtu?

jantina? xdapat dikenal pasti.hahaha...actually baby dah kangkang baik punye..tapi doc xleh nak sahkan jantina sebab kami masing2 pon xnampak apa2..doc kata next month dtg lagi untuk pastikan sebab sekarang ni kedudukan bayi kat bawah sangat..so space utk die bergerak xbesar..tunggu die pusing and naek sikit.hehe

xpela...mummy tak kisah baby girl ke baby boy..asalkan sihat sempurna fizikal mental..mummy dah cukup bersyukur sebab Allah beri peluang untuk aja lalui proses ni...a very sweet moment when he/she kick ur tummy every day n makes me realizes that i really miss my mum...mak..rindu...Al-Fatihah utk makku...Sawnah Saikun.....:(

balik kampung Ijok dan lepak2..heaven sungguh lama daku tak tido di tgh2 ladang kelapa sawit,.heheh..sejuk hingga menjilat jari.nyummmmm~

malam td MA g ceramah UAI kat masjid Ijok..ramai gile kot....tapi aja xjoin sebab aja tau aja xkan mampu duduk lama2 beralaskan tikar / surat khabar sebb org ramai sgt..sume tgk dari luar masjid..dalam full...jadi aja tunggu MA je n jam 1 pagi br sampai ke umahku syurgaku...until now still feel sleepy..owhhh..xsuke aktiviti luar di malam Isnin.HAHA

Ni amik dari FB husben ku..hehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 orang doakan kesejahteraan aja..:

Anonymous said...

syioknye.msti ramai kan..