~ALANG GIVEAWAY~

OK..actually saya ditag oleh Alang Atie for Give Away yang dibuat dari 3 Dec -18 Dec 2011..Sebab, die nak tolong kawan die pulang ke Malaysia tanpa apa2 bayaran..FREE!!!So, ape salahnya saya tolong kan? Plus kalau her frens got in top 5 ranking, 8 voters yang bagi link ni akan dapat Give Away from Alang!hehhe..cara-cara dia senang je..
Terms and Conditions again:
1) Klik, Like dan Vote
2) Tell me my friend's FULL name
3) tell me what her current ranking when you have vote (only can see after you have voted)
4) FOLLOW BLOG ALANG~optional je..tapi..follow lah ye..hihi
5)Copy LOGO kat atas, dan buat sticky post kat blog korang, LINK kan logo dengan BLOG Alang ok! ASK YOUR READER TO GO TO MY BLOG TO JOIN^_^no need longgg post..just the logo and T&C
6) Jangan letak jawapan u 'olls dalam post u'ollss..letak jawapan dgn link blog korang kat komen post ni. Get it?Kat post korang letak logo dan T&C ONLY
OK, ni yang aja berjaya cari untuk korang!
1) Dah klik..dah vote dah..:D
2) Her friend's FULL name is IRHANA RAMLI
3) Her current ranking is at 17
4) dah FOLLOW BLOG ALANG~=D

DONE!!!!korang?dah kew?marilah rajin-rajin wat GA ni yek...=D
 UTK PERHATIAN!!!!!

cukupla dulu.kan?hehhee.have a nice day!!=D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 orang doakan kesejahteraan aja..:

Alang Atie said...

salam aja..ada jawapan utk soalan 2 & 3 tak?thanx for joining!!

::Aja:: said...

2 & 3?rasanya dah jawab dah.sume.hehehe~

dhiera said...

ko tag aku aja. dush!

::Aja:: said...

dhiera..!ahaks!baru nak bagitau ko yg ak tag ko.lalalala..