~~Giveaway first opening Dippy Lyn’s collections~~

Salam luvlies....:D

Ya ampun..malasnya la aja ni nak menghupdate blog minggu ni...kepenatan agaknya..sob3..

Ok la..apa-apa pun cik Ilasham a.k.a kawan2 masa belajar dulu ada tag saya about this GA..Sebenarnya tahu tapi mcam aja cakapkan tadi..aja kemalasan nak mengupdate..ampun wahai Cik Fazlien sebab aja memang minat nak join tapi malas nak mengarang.hehe~

meh baca sini...actually Cik Fazlien dah serius dalam bidang kreatip ni dah lama..cuma baru sekarang dia nak perkenalkan kpd yg lain2..dan dengan terjadinya GA ni diharapkan membantu Cik Fazlien dalam menambahkan kolesi bunga dip nya...

Meh tengok apa syarat-syarat penyertaan GA ni..(eleeee.kacang merah betul syarat nih..:D)
  1.  Peserta mestilah seorang blogger..(YIPPIE..saye la tu..)
  2.  Peserta mestilah seorang follower blog beeflyingtohoney (done)
  3. Buat satu entry bertajuk Giveaway first opening dippy Lyn’s collection (done)
  4. Letak banner di bawah ini di blog anda (done jugakk..:P)
  5. Tag 2 orang rakan blog anda. (OK..siap!)
  6. Letakkan link entry post anda di bahagian komen.
  7. Siap
Pemenang utama untuk first opening dippy Lyn’s collection akan memenangi bunga dip pahar berharga lebih RM250.
Pemenang kedua akan diberikan jika penyertaan melebihi 150 orang.
Pemenang ketiga akan diberikan jika penyertaan melebihi 200 orang

Hadiah bagi pemenang kedua dan ketiga akan diberitahu sekiranya penyertaan melebihi 200 orang.

Ni adalah antara hasil kerja Cik Fazlien..boleh la cuci2 mata.hehe

Ni Aja suke!!!heeee

Ni pon..aiyooo..:D

 Aja nak tag 2 orang kawan aja dalam dunia blogger ni..iaituuuuu


Oye!!!!
Maka sempurnalah sudah syarat2 yg dikehendaki  untuk join GA ni..
Oh ya...pemenang akan ditentukan melalui random.org ok..lucky draw..
 phewwww..x pernah menang lucky draw pon sebelum ni.heeee~

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 December 2011 tepat jam 2359 malam...


Ok..happy holiday semua!!!*xde kaitan*

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 orang doakan kesejahteraan aja..:

fazlien said...

thanks join..gudluck dear=D

::Aja:: said...

welcome fazlien..cantek bunga dip awk..sy xpandai.xkretip lgsung..;D