Giveaway PAU SERI

Pau..Pau.Pau..
Dimana kau Pau...
Bukan Pauziah..Bukan Pauzura ...dan Bukan Paula
Tapi Aja nak PAU SERI la....
[lagunya kamu bantai sendiri yek..aja bubling je tadi...;p]

Nampak menyelerakan.kan?

Siapa tak suka pau turun tangan??? cepat-cepat angkat tangan sebab Aja sangat sukakan Pau!!!wooo..feveret tu..kalau pergi jalan mana-mana lalu highway kan, mesti singgah R&R beli pau..taktau kenapa..cintaku pada PAU di R&R..*sigh*


Eh..apa la yang merpati dua sejoli ni bergosip kan?

AJA:
Pau Seri nak sponsor 500 biji pau tau untuk majlis perkahwinan I..So, I boleh pilih warna apa yang I nak..Ikot warna tema kawen lagi boleh

MA: oh yeke? wahhh.baguslah.nanti boleh la pau tu letak kat meja makan beradap kita kan? saya nak 4 biji jek..awak 2..saya 2..sama warna tau..MERAH JAMBU & KELABU

AJA: Aik sayang..sayang nak letak kat CANDY BUFFET..pau seri kan warna warni dan comel2..jadi kita letak sekali dengan gula-gula ke.coklat ke.sume.la..kat satu tempat..comel kan?

MA: Owh..kalau macam tu saya ikut je tapi saya tetap mahukan warna tu tau MERAH JAMBU & KELABU..tak kire

Aja: OK! Saya nak hantar peraduan Pau Seri ni sekarang Jugak..! Tarikh tutup 31 December ni!!!

 MA: Lorrrr.baru nak masuk contest..*berangantakhabestunangaku*

Ahaks, Macam mana nak menang Pau Seri ni?

Syarat nak masuk contest ni mudah je.. buat entry yg ade details di bawah;

1. Kenapa mahukan Pau Seri taja Pau untuk Wedding korang
2. Warna pau yg korang inginkan semasa Wedding nanti (ikut tema)
3. Bila tarikh Wedding korang
4. Ape sebab korang pilih bakal suami korang sebagai pasangan hidup


Sebenarnya kebanyakan saya dah jawab di atas dah...Saya mahukan Pau  Seri ada sebagai penyeri majlis saya.Majlis saya ringkas sahaja, jadi harap dengan kedatangan Pau Seri, akan bertambah berseri-serila majlis saya..
saya? lagi la berseri!pengantin kan?hehe

Warna macam MA cakapkan 'MERAH JAMBU & KELABU'. Actually saya puas pikir ada ke pau warna kelabu, tapi tak apela..saya harap adalah..tapi! kalau tak ada hanya gantikan dengan Pau warna PUTIH & MERAH JAMBU..*Ponboleh*

InsyaAllah saya dan MA bakal diijabkabulkan pada 2 June 2012 tapi saya mahukan Pau Seri ada di majlis resepsi saya yakni pada 3 June 2012..ihik3.nak ada pau seri yang comel-comel kat candy buffet atau di meja makan beradap.

Kenapa saya pilih MA sebagai bakal suami saya? emmm.MA @ Muhammad Amir seorang yang memahami saya dan mampu mengawal saya. Saya degil orangnya, jadi MA bertindak sebagai guardian..asyik kena control je..*takaci*

Dan, perkara yang paling penting, dia menerima saya seadanya saya.kekurangan dan kelebihan saya menjadikan saya istimewa [kata MA]

Jodoh saya selama ni di depan mata..penat carik jauh2.hik3.dari ujung Perlis ke Ujung Sabah saya pusing, alih2 orang Selangor jugak di hati..ni la die si MA,,('',)


 Semoga cinta dan hubungan kami selamanya bersatu..Amin



p/s: Pau Seri.. harap kami la yang anda cari...:P

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 orang doakan kesejahteraan aja..:

dhiera said...

hahaha...
nak gelak boleh! mengada-ngada nak jugak atas meja beradab. good luck aja.

aritu ingat nak join taw lepas uya buat entri pau seri tapi tak tahu due date contest. senyap je la~

::Aja:: said...

ahaks.apela dira ni..nak jugak atas meja..nnt pengntn xdpt mkn.tgk je la pau warna warni tu.hehe..tarikh tutup 31 dec syg...