Give Away- Stunning Me!! by Qaseh Elyn

*Ini Sticky Post sampai 1O Dec 12'..('',)~

Hai semua!

Ahaaaa.ada GA laaaa..what?GA again.?alaaa.xpe.suka-suka la buat karangan indah sambil2 promote product Elyn Creation ni.kan.kan.kan?=D

3 Orang akan dipilih untuk jadi pemenangnya dan hadiahnya? VEIL laaa...(^_*)


~Badge Give Away~



~ni SYARAT-SYARAT contest~

 SO??
Adakah korang rasa VEIL is one of the wedding attire now?

Yup, mestilah!
sebab veil ni macam satu aksesori wajib kena ada pada sang pengantin kan.kan? Veil boleh buat kita rasa lebih ayu dan yakin..rasa macam"akulah sang ratu yg sedang menanti sang puteranya!!!!'*over*
Saya cuma Si dara pingitan yang cumel [perasan] dan kulit pun sawo matang gitu..cuma impikan veil yang ringkas tapi cantik..ringkas-ringkas pun saya tetap nak vogue!*xnak kalah gitu..hee*

haaaaa.meh tengok macam mana veil idaman saya ni!
SEKARANG ok!

Veil tu nant kalo boleh biar paras melepasi bahu je..sebab? saya tak mahu nanti saya terduduk veil tu.aiyakkk.
Cute & pendek je.xpayah nak serabut2.. 

cantek kan...nak pendek macam ni jela...

Oh ya!sebenarnya veil tu untuk majlis nikah saya!^_~

Saya nak bentuk oval shaped la..pastu biar melepasi bahu mcm saya kata tadi..dan ada bunga2 3D yang kecik2 n kiut2 kat ujung2 veil tu.comelnya!!!hehe..
macam Elyana pakai masa wedding dia..sangat-sangatla cantek oke?
  
 perghhh.ayunya bile dicapture begini rupa!

Disebabkan baju nikah saya nanti kainnya berwarna off white & full beaded color light purple, saya nakkan veil yg same warna..owh2..bestnye veil tu if dapat color off white jugak.hehe.saya prefer chiffon sebab baju saya dah chiffon..nampak lembut dan ayu sangat2 kan?
Ahaaaa..plus dengan manik-manik mutiara berwarna ungu putih & bunga 3d purple..dapat bayangkan x..dapat x.dapat x?:D

 ni verangan tema baju nikah......
curik dari cik gugel.hihi


TAPI......


sebenarnya saya baru habis jalan-jalan kat FB Elyn Creation

DAN!

saya ternampak sesuatu yang sangat-sangat cantik.OMG!!!!!!

serius!saya tertarik dengan manik tabur & crumble beaded yang direka oleh Elyn Creation 

 
 Saya sebenarnya tak tahu sebenarnya benda ni dipakai di mana..baju kah?lengan kah?eiii.xtahu! 

Tapi saya rasa macam ianya nampak comel dan elegan kalau saya nak ia ada kat atas kepala saya..
maksud saya..veil saya nanti saya mahukan veil yang ada macam crown.macam ni la..so, xpayah nak pakai crown lagi.kan?

wottttt.wottttt..warna light purple, dark purple..putih...n saya dapat gambarkan betapa indahnya veil tu nanti..
NAK..NAK!
*Yeya..Lompat2*

A big THANKS to Elyn Creation yang sudi anjurkan GA ni..sangat-sangatla saya hargai. Di samping dapat mengasah bakat berceloteh saya ni, saya pun dapatla jamu mata saya dengan manik-manik yang cantik...owhh..kalaula saya yang dapat veil tu..

can't imagine I wear MY DREAM VEIL from Elyn Creation during my solemnization...

MA jangan nganga besar2 tau..I tau I cantik..thanks!hik3
*veranganlagik*

A big Hands To Elyn Creation again..wish ME good luck!
*clap.clap.clap*
owh ya..sebarang pertanyaan sila berhubung dengan  Elyn Creation melalui:
email: elyncreation@gmail.com

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

8 orang doakan kesejahteraan aja..:

dhiera said...

walaweh... bab berangan kuat ea aja.

tapi aku sedih sebab aku tak dapat join GA ni. gara-gara, zul yang tak tahu nak pakai warna apa untuk majlis kat rumah dia nanti~ sobsob. dah desak2 pun jawapan yang sama jugak~

Elyn Creation said...

dear, beads yang saya buat tu kat leher..colar cekak musang..hehee...

tp mmg cantik if letak di kepala as crown :)

tguu ye 20 disember ni...

thanks & keep support me ya!

K.I.N.A said...

goodluck dear..:)

::Aja:: said...

@dhiera..laaaa.yeke..xperla..belah amir pon x ada keputusan apa-apa lagi..belah aku harusla beria..sebab aku yg handle semua.aippp..:P

@kina: tengkiu!(^_^)

@elyn: owh..yeke!!!?? tapi kan beads tu memang cantek & first tyme nampak, saya dah bayangkan beads tu kat atas kepala...ahaaa.canteknye! okey..will follow ur update later...:)

BLuRpL3 said...

all the best ye!

do come, visit & be our follower at http://blurplediary.blogspot.com/

do keep in touch =)

JHaZKiTaRo said...

all the best ye!! anyway, salam kenal.. kalau nak baca my experience travel ke 46 buah negara, sila2 la singgah my blog (Aku Sebutir Pasir).. :)

Schaz said...

setuju! mesti pkai veil..bru ratu! ;p

::Aja:: said...

@BLuRpL3 : yeahh..baru ada masa nak BW hari ni..ok.nant aja jalan2.hehe

@JHaZKiTaRo : baik..thanx..:)

@Schaz: yippie!mstila kan?crown xpntg sgt tapi veil WAJIB ada.hik3