::berangan & stress::

Hai semua..

actually dari semalam keje kat luar a.k.a farmasi so g keje kol 11 am.balik kol 8pm..perghhh.5 hr kowt.menanges aja..so now, selalu online pagi2 macam ni la.hehe

2 hari lepas saya bertekak dengan MA..yup.bila sebut pasal kahwin, dia rasa tak selesa.tak tahu kenapa.bila saya tanya" paksa awak sangat ke, tangguh je la..ok x?" MA x nak pulak dia kata nak kawen cepat2 dengan saya, TAPI.. bincang pasal kahwin leh gaduh..adusssss..:(

MA kata awal sangat nak tempah baju la.apa2 segala bagai.dia kata bulan 2 baru start fikir..perghhhh.berasap telinga saya dengar..dia nak kahwin koboi ke ape? apa la nasib dapat future hasben perangai macam ni.adeyyy~

Saya ni memikirkan tarikh kawen jatuh pada cuti sekolah n sume taula kalau cuti sek sure ramai org kahwin, dan kite ken cop awl2 utk butik ke..MUA ke.OP ke.apa2 yg perlu kan tempahan.ni dia buat slumber je.tahu la MA ada mak lagi.sob3..(ayat sedih....huk3)

Saya xkira..apa yang saya nak settle kan awal, saya buat.majlis saya tak guna duet dia pon..wekkkk3..lagipun, saya yang kena handle semua..thanks to my ayah sebab bab makanan dan khemah memang dia yg akan uruskan.cuma saya kena ambil tahu la ape yg ditempahnya...org umur 70 punye pikiran sama ke dgn kita yg umor 24 tahun ni?(opssss.ter'reveal' umo laks.heee)


MA siap kamu kalo saya jumpe kamu next week.grrrrr

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 orang doakan kesejahteraan aja..:

Asfiza said...

samalah dgn as jaja...dulu kalau bincang pasal khwin msti gado.mesti si dia akan cakap lambat lagi..org lelaki ni kalau nk senang,senang betol.akhirnya,as buat semua diam2..kekekeke..booking apa pun senyap jer...sbb guna duit kita...muahahaha...

ilaSham said...

Sabar aja..orang laki ni kena push sikit..kadang2 diaorang akan alpa..tup2, last2 minute baru decide..kalau nak hire baju, kena buat awal2..coz ada akak tailor cakap, kalau bulan5 dan ke atas mereka akan bz dengan baju2 raya lak ;-(

dhiera said...

jaja comot.. meh i nak hasut u, buat je dulu aja~ lantak pi la si amir tu. kena turn dia karang utk majlis rumah dia baru dia tahu. grrr.. jahat. jgn terpedaya!

aja, ingat abg edi x yang kawen dengan senior kite tu? orang IT kat fact? jom try mintak quotation OP dengan dia. risik2 sekali samada dia ada buat OV ke x? nak x, nak x? dia OP kak raiha dengan kak iman kan?

::Aja:: said...

@asfiza..yeppp.memang.ckp pasal kawen je.br buka mulut sikit je dh kene sound"taknak dengar!!!"..ei.geram!

@ila..aah kan..sebulan lepas tarikh aja kawen tu puasa, n pastu raya.adeyhhh.okie2..akan ku usahakan before CNY ni.yeah3

@dhiera: eippp.aja comel la!grrrr..aah.memang.tp xnak la lantak p je..kecian sayang aku tu kang.sbb aku tau nant aku jugak kene tlg die utk majlis sblh die..amir mmg cmtu slalu.hishh
abg edie?boley je tp ak bukan kenal sgt.kenai gitu2 je..hik3.ko mintakkan la..voley?hik3.gmbr2 die cntek x eh?

qaseh_fariza said...

qaseh follow....