::tuesdayblues::

Salam semua..
lama aja menyepi ni..keje tambahn di hari sabtu tambahan pulak kenduri kahwin byk nak kene attend, so internet memang xdipandangla...balik kampung adalah masa utk berehat2..heaven gilak!hehe

kakak-kakak n abang sume balik kampung so dapatlah jumpa beramai2 dan tajuk utama haruslah tentang perkahwinan saya!hehe

sebenar-benarnya mengikut plan yg dibuat selepas majlis pertunangan aja hari tu, aja dengan rela hatinya nak berkongsi hari istimewa aja dgn kakak aja.wutttt???? langkah bendul kew? adeyyyy2..

yup! aja langkah kakak aja.ada seorang lagi yang masih x kahwin n macam xnak kawen jew..huhu..hari tu dah pakat2 bagi kakak nikah dulu bulan ni then majlis sama dengan aja nanti tahun depan, tapi sampai ke sudah xnampak batang hidung pihak lelaki..minta tangguh pulak, bagi aja jalan dulu tapi nak jugak kahwin tahun depan.apakah?

haruslah aja ni berangin 1 badan..kan? kesian kat ayah aja nanti.takkanla setahun ada 2 majlis kahwin.a.doiii....wahai kakakku yg cantik mulus gebusss..kenapala susah sangat mau disuruh kawen..aku sponsor lebih ni weyyy!grrrr.~

Maka, jadiknya tahun depan kenduri kahwin utk aja saja la...haruslah heppi!!!hahaha (gelak jahat gilerrr)

tak dela..kenapa nak ditangguhkan majlis kahwin kalau rasa
berrkahwin tu lebih baik dari kapel2 sekarang.kan? bukan aja mahu kan majlis yg grand pon (att: kerusi or dekorasi pelamin adalah dilarang sama sekali ditempah, DIY boleh.kekekee~)

ikut saja la kata ayahku yg degilnya sama je dgn anak dara dia yg sorang ni..tujuan pelamin tu utk cantik je..buat tempat bergambar. tak terdetik pon di hati nak berampai-rampai segala..jadinya, aja keraskan hati utk DIY..bagi idea pleassssssse~

So, aja akan melangkah bendul kakak aja akhirnya..suke kah?gembira kah?pening..tetttttt~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 orang doakan kesejahteraan aja..:

cik nora saniey said...

jaja: thun ni umh nora 2x kndri..bln 6 abg kwen bln 10 akk kwen..mmg pnt gler...huhuh...bt skali pn ssh gak..

::Aja:: said...

nora..sorg abg..sorg kakak xpew..mcm aja ni xkan nak 2x kenduri.wah.laku anak dara hj suraji.ahaks~