kecuakan melanda..

Salam semua...
minggu ni aja sangatla bz dgn kerja..aduhhh.sabar jela..naseb dpt cuti ahad & isni minggu dpn..dan aja mintak cuti before krismasn approve!hahaha.mcm la nak celebrate tapi sebenarnya saja nak cuti memandangkan krismas tu cuti 3 hari..aja up 1 hari lagi..jadi 4 hari la dapt bercuti panjang.lega!

minggu lepas aja balik kampung sebab dah lama xbalik..jadi memang saja nak balik lagipun buah rambutan dan manggis sedang ranum di atas pokok..kami terpaksa la share sikit dengan tupai & nyet.nyet..wuwuwuwu~

suddenly my abah buka cerita, "dah buat apa dah? ada 6 bulan lagi kan? kamu nak makan apa masa kawen? nak udang galah?ayam golek?khemah abah letak 4 je ye..2 utk lelaki..2 utk perempuan"

hehehe..aja pun terkedu terus n cakap.''alaaaa.lambat lagi.abah tu la ..xbagi aja buat pelamin.aja malas nak pikir ape-ape dah''....hihi.jahat kan cakap macam tu..tapi kemudiannya aja cakap, disebabkan abah tak bagi ada pelamin, aja nakkan hiasan cantik2 untuk makan beradap.aja nak khemah cantik..ade bunga-bunga.hias cantik2 la..boleh?xkira..sebab abah tak bagi buat pelamin..:D"dan..." aja nak khemah khas untk makan beradap dan utk fam lelaki datang makan"
Then..abah balas" haaaa.iyela..kamu tambah duet"

aik..kedekut punya abah..huhu..tak apala..dia dah bagi kebenaran, msti kena fikirkan cara utk realisasikan apa yg aja cakap.haaa..ada x pakej sekali pelamin yg boleh tukr kepada backdrop tempat makan?meh3...offer kat aja..

dan sekarang..dah masuk december, aja dah start cuak sebab preparation 0!!!so kena start dari sekarang.huhu.

counting for my big days....<3

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 orang doakan kesejahteraan aja..:

dhiera said...

aja, pegi butik cakap xnak pelamin tapi nak decoration khemah~

Alang Atie said...

selamat ber-preparation!
neway..jom exchange link and join my GA kat blog kite kayh..mana tau ada rezeki..

http://pelangi-love.blogspot.com/2011/12/stickjom-tolong-vote-dan-dapat-ga.html

::Aja:: said...

@dhiera- baik..akan aja usahakan.hoho
@alang atie: owh..thanx follow me..nanti aja tgk ya..tengkiu..:)