::TOTE BOUTIQUE GIVEAWAY ::

Ahaaaaa.come back again!
opsss..
Assalamualaikum..
haa...jawab2 semua..

Aja blogwalking lepas habes keje tadi ni bcoz kat opis xleh blogging.hehe..
I saw a blog dats organize this GA..waaaaa. aja suka.aja suke..>_<

presenting.......


Yeay..apa tu? 

banner   
Actually her owner is Aspalila tapi lebih senang dipanggil Cik As gitu..tertarik jugak dengan all designs yg dia buat..hand made OK???! bukan senang..aja takpandai..jadi suka jamu-jamu mata petang-petang hujan renyai ni..hehe

Kalaula..kalaula dapat satu..comelnye...emm.nak bagi incik MA ke simpan?pikir2..
[gaya mcm dapat la..:P]

Keterangan lanjut sila berhubung terus dgn beliau [kalau nak tempah kan] di blog Cik As ya?

Paham? 

Bagus kanak2 ni..

OK.papai..cikgu cikgi nak mandi.lalalalala~


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 orang doakan kesejahteraan aja..:

sarahhernyzar said...

gudluck dear. and thanx drop by my humble blogs. have linked u. XOXO~!!

::Aja:: said...

hai sara.hehe.saje2 nmpak wallet card yg comel..mne tau leh mng.kan?hik3