B2B or personal diary?

ahaaaa.benda ni sebenarnya dah lama difikirkan..saya pun tak faham.kekekeke..saya sebenarnya dah start menulis blog ni tahun 2009..macam-macam nama dah saya pernah guna...n now saya stick dengan 'Aja & Apex'..why? sebab senang je..aja adalah saya...siti hajar dan apex adalah tunang saya..mata die sepet.lagi-lagi kalo senyum..kalo gelak?damnnnn..x nampak apa-apa.hahaha..so, currently saya dah agak mengaktifkan blog ni.saya dah rajin update all the things happen around me..tapi saya sebenarnya bride-to-be...so saya nak jugak update tentang kisah2 cinta saya.pertunangan saya.persiapan saya dan lain2..ape...saya perlu buka another blog ke?

saya tak berada pandai dalam blogging ni.tak kreatip langsung..tak comel jugak..ah toiiiii.jadi macam mana?NAK masukkan link pun tak tahu sampai sekarang.hahah.naseb baek masukkan gambar tahu.kui2

so???
stick with one blog atau tambah 1 lagi for B2B?.hehehe.tapi sebenarnya kan...even saya akan kahwin mungkin pertengahan tahun 2012, saya tak buat apa-apa persiapan lagi..apa pun tak de!gila kan?thats why saya banyak baca b2b's blog untuk korek-korek rahsia..colour theme pun tak decide lagi kecuali untuk nikah.hahaha.pandai betul saya kan?:D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 orang doakan kesejahteraan aja..:

Ezza Z said...

Even mid year 2012 da boleh start beli brg hantaran da aja.
Kalau beli sekali harung masak la.

dhiera said...

erk... for me, depend on u la aja~
klo rasa boleh handle kedua2 ye, buat lah dua. klo x, satu pun ok~

macam ak, ak buat 2 sebab my personal blog dah ada reader sendiri dan ak tahu reader2 tu semua dari kalangan dan minat mana. aku percaya, tak semua orang suka nak baca perihal wedding ke tunang ke sbb tu ak buat 2 blog yang berlainan niche~ hek

::Aja:: said...

@ezza: hahaha.tp suke jugak nih beli sekali harung.mcm syok jek!kikiki..ok2..aja akan mulakan pembelian pada ujung taun ni.yessss.tq!
@dhiera: ahaaaa..utk org macam aja, 1 je sesuai dah..malas nak handle 2 blog.kekeke