peraduan "LIKE dan MENANG''

Hai Semua! hari yg sangat bersemangat sebab kena kerja hari sabtu..ZzZzZz~
saya nak cepat2 tulis ni before pegi ke cheras.

OK.saya ada masuk contest Photographer ni..saja-saja je masuk..minta tolong B2B and kawan-kawan lain tolong 'LIKE' pic saya and MA yek...hehehe..


ikut intruction di bawah..yek?:)
Step 1 : Like Fan Page UKiR Photography
https://www.facebook.com/ukirphotography
...
Step 2 : Like Gambar Saya
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=307331579286763&set=a.298677176818870.78699.277273195625935&type=3

tolong sebar-sebarkan ye...tengkiu sumeeee~♥
ahaaaa..dah tengok?
opsss.lupe nak bagitahu..ni link FB Saya..sila la add.nanti kite leh sharing maring bebanyak.kan2?lalala klik sini ye kawan2..[ Ct Hajar ]
Nak tengok ape-ape tentang photographer ni sila klik Azahar Rosli 
Sila like gambar saya yang comot tu ye..sayang korang!mmuahhhhh3

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 orang doakan kesejahteraan aja..:

fazlien said...

hai jaja..

gudluck dear..=D

Shayra said...

hai aja! goodluck utk contest tu okay!

::Aja:: said...

@fazlien: hai....tlg aja ye.like my pic..:)

@shayra: hai..kite br kenal kan? tlg like picca aja yek..tq..>_<

dhiera said...

good luck aja! kita sempat tak ea buat. erk... balik nt remind me ok!

::Aja:: said...

ok!dira nak buat jugak?antar email kat ukir.com.my ye..:)