??mc???

wotttt..woottttt..sebut pasal mc ni mesti masing2 fikir saya saje amik mc kan?hoho..tak ok??saya dilanda demam yang agak teruk la jugak..actually dari ahad lepas saya dah lembik je tapi memandangkan saya ni kuat (poyo gile!hehe), saya ignore sakit saya dan datang kerja seperti biasa.

dan semalam......
badan saya memang sehabis lembik dah..batuk menjadi-jadi tapi yang bestnya, lunch dengan McChicken.nyum3..bagus kan orang demam makan fast food.?kawan suruh makan bubur je tapi apa kelas makan bubur..so sy order la 1 set of McChicken plus air yang tak ada ais sangat..still ada ais key? saya tahankan je still kerja sebab kerja saya bukan teruk pun.nak kena angkat2 barang pun tak.nak kene berfikir sangat pun tak..tapi malam tadi memang saya tidur awal.jam 9 saya dah lentok sebab ubat batuk + panadol..wowowowo

pagi ni bangun dengan badan yang seram sejuk dan batuk2..so saya decide untuk cuti je la...pergi klinik ambik MC and medicine semuanya habis rm51..cetttt..bukan lama pon.cek temperature dengan tekak je..pon dah kene charge 51..sabar je la..x apa la..yang penting, saya dapat rest hari ni..nak update blog..baca any articles and tidoq!hehehe

sila simpati dengan saya!=D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 orang doakan kesejahteraan aja..:

dhiera said...

get well soon laling~ tu la gaduh lagi dgn nenek tua semalam. mkn mcd tak ajak kita lg~

::Aja:: said...

hahaha.biarla itu nenek.die da nyanyuk dah..tu pening nak layan.ahtoiii..alaa..u makan dgn z..mcm la i xtahu.hehe

Honey Sakura @ eiMyLiciOus said...

take a rest aja....huhuhuhu
bagi peluh kuar byk2 nanti cepat sembuh...

::Aja:: said...

yeah3...dh selubung 1 badan pon peloh kuar cikit jek.hehehe..