:: hepi..hepi..hepi..::

Salam semua...!
hari ni mood saya dah jadi baik..jadi baik sangat2..sebab????
sebab saya dapat cuti hari jumaat ni!hahaha..sukenya perasaan ni...(^-^)

sebenarnya, sepatutnya saya bekerja la macam biasa..isnin-jumaat..tapi sebelum ni memang saya plan nak ambil cuti sebab saya ada banyak replacement leave..dan saya malas nak simpan lama-lama..banyak sampai annual leave saya tahun ni saya baru usik 1/2 day..best x?hahaha..saya plan untuk cuti jumaat ni sebab saya nak habiskan masa dengan MA..rindu gile dgn MA sebab even rumah kami jarak dalam setengah jam perjalanan je..tapi kami jarang jumpa.sebab dia di JB, saya di Selangor.uhuk3... 
~~cinta antara benua...~~

dia cuti seminggu untuk raya Aidil Adha yg lepas tapi saya cuma sempat jumpa MA hari jumaat lepas..itu pun lepas habis kerja saya terus pecut balik ke Ijok..my hometown..coz meet point kami adalah di satu restoran rahsia di Ijok.MUAHAHHA

so, sambil menyelam nak balik kampung, saya singgah dating jap tapi malangnya restoran tu tutup..awal gila tutup,raya ahad la makcik...!jadi kami hanya berjalan2 ke pasar dan borak2 jew..
sabtu-isnin yang lepas family MA beraya dekat Bukit Merah Laketown Resort.heh.beraya sungguh mereka sampai ke Penang & Perak berjalan sakan..saya memang la diajak tapi sebagai seorang gadis pingitan, haruslah saya menolak ajakan family MA!hahaha..
malu tapi mahu..huhu

jadi Isnin lepas baru MA n family balik ke Klang..tapi saya pulak cuti hanya sampai Isnin.complicated kan? tuntutan kerja jadi malam ni baru saya berpeluang jumpa MA..Alhamdulillah..terubat rindu pada MA.hehe..

Haaaa.pasal cuti jumaat ni..mula2 tak lulus sebab last minute 'nenek tua' yg saya bebel-bebelkan tu buat promosi..(jgn wat last minute lagi ye nek!)...
 so dengan sedihnya saya bagitahu MA cuti saya tak lepas..

he said'' tak pe la..kita jumpa tiap2 malam sampai saya balik JB ye...''...tapi hari ni, pagi tadi saya masuk opis kejap dan nak apply jugak cuti RL tapi untuk Isnin hadapan..secara tiba-tiba boss saya yang baik hati tu (bukan nenek tu ya!) bagitahu saya saya boleh cuti jumaat ni IF ada ofismate willing to help me & replace my place for Friday.. dan korang tau?my housemate sanggup gantikan saya!!!!Alhamdulillah...sayang kamu farah..maaf sebab susahkan ko untuk misi dating ni.ahaks~

Makanya, saya secara rasmi dah dapat kebenaran bercuti hari jumaat ni..untuk bersama-sama MA tercinta..lokasi?tak pasti lagi ke mana tapi mungkin ke pantai kesayangan kami.heheh..rindu pantai tu!:)

kami di pantai yang indah..gambar ni comot gile kan?kekekeke~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 orang doakan kesejahteraan aja..:

dhiera said...

pantai indah??? pantai remis? hahahaha

::Aja:: said...

ye cik dira..pantai remis yg indah..10 markah untuk dira!hehe

nia said...

wahh seronokklah awkk ^^

dhiera said...

tapi pntai remis byk err err lumpur~ makan best la. huhu

::Aja:: said...

@nia..haah..sonoknye..suke sgt.now online dr umah bakal FIL...

@DHIERA: errrrrr..biarla byk lumpur..tp makan sedapppp.lalala~