Salam Aidil Adha

Salam semua!
Selamat Hari Raya Aidil Adha...
Berapa banyak lembu or kambing yg dikorbankan tahun ni?hehehe
actually aja tak korbankan apa-apa pun.cuma korbankan waktu tido je..wahhhh..seronoknya tido di saat cuti ni..tak ada yang ganggu langsung!
MA beraya sakan pegi perak dan penang..so saya ditinggalkan tanpa khabar berita kejap..xperla..seronok jugak..kalau x asyik kena kacau dengan MA..
aja dapat cuti raya sampai hari ni je la..esok dah mula bekerja.malam2 karang baru balik rumah sewa.malasla nak gerak awal2.jalan jam!haha

raya tahun ni tak ada sapa pun balik ke rumah..hanya ada saya, adik, abah dan maksu..so, makanan kak long saya dah masakkan awal2 so kami tinggal ambil je kat rumah dia.kui3..bila nak belajar masak untuk raya ni aja oiiii.tahun depan nak kahwin dah..mampus! seriously..untuk raya, saya cuma pandai masak nasi impit, masak air dan potong segala bawang, cili serai..dll....masak2 ni saya seram sikit.ye la...adik bongsu..eh bukan kedua bongsu..dari dulu tak masuk dapur kalau raya, jadi tahun ni masukla jugak even ptg2..jadik la kan?hehe..next year?biar p dulu..xmau fikir.adehhh..tak de pegi mana pun.duduk je dekat rumah makan dan tengok tv..tengah hari macam tu start la ramai yang datang bagi2 daging...penuh peti sejuk tu haaa..so, hari ni tengah menunggu sup tulang lembu masak..dengan sabarnya ni..kejap lagi dapatlah makan.hehehe..sapa masak?semestinya bukan saya.hahaha..chowwwww~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 orang doakan kesejahteraan aja..:

dhiera said...

selamat hari raya jugak aja~

Dell said...

blogwalking sini . Nice blog .
:D follow me back dear . ceritabakalpengantin.blogspot.com

::Aja:: said...

dhiera..nak apam polka kamu!hehe

@dell: hai dell..yup.i will..thanx for blogwalking here..:)