::baju baru!::

Hai semua!!!!

hehehe.sebenarnya saja je aja tukar baju blog ni..OK x eh? tak pandai sangat la nak cantikkan blog aja sendiri..tulun2 pleshhhhhh~

anyway..will be out maybe for this 2-3 days becoz kite kan cuti sampai isnin depan..soooooo???
kita enjoyyyyyyyy!!!
TETTTTTTTTT...~

tak ada la...aja nak balik hometown..kat sana aja susah nak dapat internet, so memang layan TV shja memandangkan kat umah sewa aja masih tak de tv.uhuk3~

nak masuk tahun baru dah kan?kejap je rasanya masuk tahun 1432 H dah nak masuk 1433H..InsyaAllah moga tahun baru nanti membawa keberkatan dan keazaman yang kuat kepada kita semua..apa azam korang?

Aja? hehehe..aja tak ada azam.grrrr.serius.jangan gelak.dulu pernah la buat list lama-lama malas nak achieve..so skang cuma fikirkan apa yang kita nak dan aim for that..kalau buat list berjela-jela tapi tak achieve tak guna jugak..kan?

chiowwwww~

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 orang doakan kesejahteraan aja..:

dhiera said...

yang aja sentiasa achieve adalah jimat jimat jimat!

i pun perasan blog u ada baju baru~ winkwink

::Aja:: said...

ahahahaha~ dira..kamu x ke? nak kawen dah ni.hik3

comey x baju baru i?penat buat dgn gigih ni...>_<

dhiera said...

kite jimat jugak. tapi bulan ni x la.. sbb bru lepas byr roadtax dgn e-day kan? alasan! lalalalala