tarikh kawen..

aduiiiii..saya pening sebenarnya pasal tarikh ni..sampai sekarang saya tak dapat tarikh lagi...actually before ni dah setel dah.kami dah ada tarikh, i mean pertengahan tahun 2012..tapi sekarang semua dah jadi kelam kabut.sebab? awal bulan 6 yang kami plan tu jadi masalah di pihak MA..MA ni master student kat UTM..so, bila jadual IPT dah bertukar2 ni kan, kami pun pening sekali.huhu..kalau dulu bulan june kan cuti semester, now tidak lagi! bulan 6 tu tak silap bebudak tengah struggle for exam..lepas tu baru cuti semester...

ikutkan saya boleh je teruskan dengan tarikh yang kami plan tapi kesian pulak dekat MA nak ulang alik JB kalau tyme tu tengah exam..mana boleh fokus nak kawen kalo tengah exam kan?heheh

so, plan sekarang awalkan dari bulan 6 tu atau lambatkan..kalau awal tu bulan 2 thn depan..aiyak..mana sempat nak buat preparation!!!..kalo lewatkan adalah time raya.heheh.tahun tetap sama..saya sampai tak boleh nak buat persiapan sangat sebab tarikh still tak ada.huhu..tolong.tolong...

Paling takut kalau clash tarikh kahwin dgn my bff..lagi pening karang.sehabis boleh nak semua datang, jadi buat tarikh yg xkan clash dengan orang lain.tgk je la nanti ye..

p/s: saya dan MA dah register untuk kursus kahwin.hehee..saya faks borang dah n MA g kol dari JB untuk confemkan tempat.hehe..xsabar nak pegi!=D

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

5 orang doakan kesejahteraan aja..:

dhiera said...

aja memang.. dah settle kursus kawen lupe kan i plak~ grrr...

aja, kita setakat ni confirm 9.11 dgn 10.11~ reserve for me~ he

Ezza Z said...

Dear,maybe ada hikmah tak jadi buat bulan 6.sabar k.
salam perkenalan.

::Aja:: said...

dhiera: alamak..yoshhhh..saya dah kol kamu kan?alalala..camne ni..cian lak kat kamu..tp dh tggal pergi je kursus tu next week.hehe..ye...xkacau tarikh kamu langsung..save the date 1 year before nih!haha

ezza Z: hai eza...:)
itula..setakat sekarang ni memang tak de confem tarikh betul2..tapi kalau dapat diusahakan bulan 6 tu memang tarikh cantek!hehe..

mimis said...

yup... dulu pun I pening jugak nk tunggu tarikh kawen. Konon2 nk tunggu rumah pihak lelaki renovation. Masalahnye bila nak renovationun x tau.. huhu.. Finally saya sudah ada tarikh sekarang.. :) Tak lama lagi.. lebih kurang 4 bulan gitu.. tp preparation pun sikit2 jer...

::Aja:: said...

hai mimis...:)
ye ke...yeay!tahniah2..dh ada tarikh pon..raya cina ye?hehe.jgn malas2 wat preparation..nnt gelabah..:)